جوننننن مدیر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 845 عنوان بچه ها کسایی که از دی جی کالا زیاد سفارش میدن بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست من یه بسته سفارش دادم قبلا وقتی نوشت تحویل داده شد رفتم اودم الان دوباره سفارش دادم هنوز ننوشته میگم شاید اون دفعه اشتباه کردن وایسم وقتی نوشته تحویل داده شد برم پستسه روز از تاریخی که دی جی کالا داده گذشته 🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷 1403/06/13 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 845 دیـ.جی کالا میاره در خونه ک😐 زنگ بزن پشتیبانی عزیزم پست شهر ما نمیاره چون روستاییم 🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 9849 دیـ.جی کالا میاره در خونه ک😐 زنگ بزن پشتیبانی نه همیشهمن دریافت حضوری میزنم خیلی وقتها ♥️
اوستای_معمار عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1174 دوستان اگر محصولی ارسال فروشنده باشه با پست میاد. ولی دیگه دیج ی کالا روز و تاریخ دقیقشو نمیدونه . یه بازه زمانی میگه. پستچی میاره دم در
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24810 عزیزم پست شهر ما نمیاره چون روستاییم صفحه دی جی کالا رو باز کن اون پایین نوشته دی جی کالای من بزن روش بعد قسمت پیگیری سفارش بزناونجا نوشته در چه مرحله ای هست خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
جوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 845 صفحه دی جی کالا رو باز کن اون پایین نوشته دی جی کالای من بزن روش بعد قسمت پیگیری سفارش بزناونجا نوشت ... نوشتهمرحله بعد تحویل به مشتریمن منظورم این بود اون دفع این خط کامل شد نوشت تحویل مشتری رفتم دنبال بستم این دفع هم همینکار کنم؟ 🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4666 من نمیدونم بعضی از این پستیا چ مرگشونه اصن زنگو نمیزنن فقط برای اونایی ک بهشون دشت و پول میدن درست حسابی تحویل میدن اخه این پول حلاله؟! آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2118 عزیزم پست شهر ما نمیاره چون روستاییم آها بازم زنگ بزن پشتیبانی پیگیری کنن😁❣️ PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
جوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 845 من نمیدونم بعضی از این پستیا چ مرگشونه اصن زنگو نمیزنن فقط برای اونایی ک بهشون دشت و پول میدن درست ح ... واقعا الان یکی گفت برگشت خورده استرس گرفتم خداکنه برگشت نخوره بعدظهر میرم ببینم اومده 🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2118 نه همیشهمن دریافت حضوری میزنم خیلی وقتها الان شیرفهم شدم😁 PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 9849 واقعا الان یکی گفت برگشت خورده استرس گرفتم خداکنه برگشت نخوره بعدظهر میرم ببینم اومده الان زنگ بزن پشتیبانی دییجی کالاا ببین کاللت کحاست ♥️
جوننننن مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 845 الان زنگ بزن پشتیبانی دییجی کالاا ببین کاللت کحاست باشه ممنون 🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷