2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 11107 بازدید | 211 پست
اینجا هم چند همسری هست

👍🏻

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرب امارات،دبی،لبنان،فلسطین،سوریه اینا خیلی بافرهنگ و باادبن ،چشم و دل سیر هستن

دور عراق خط بکشید  

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
نمی‌تونی بگی کل جامعشون اینطوریه همه جا خوب بد داره حرف من اینه انسان ها رو یکی نکنید من خودم دارم م ...

کل جامعه شون اینجوریه دیگه فرهنگشون چند همسریه تاجایی که بتونن بیشتر از یه زن میگیرن 

جامعه و فرهنگ غالب جامعه رو باید درنظربگیری که خیلی مهمه 

صادقانه ی چیزی بهت بگم و برم

نمی دونم بین این همه کامنت اینو میخونی یا نه 

اما تا بوده همیشه ازدواج مقوله سختیه 

دو تا ادم هیچ وقت کاملا تفاهم ندارن اما بهتره که تا حد زیادی تفاهم باشه 

فارس با فارس

عرب با عرب 

و هر کسی با قومیت و همشهری خودش میسازه و خیالش راحته

این ی واقعیته

به عنوان کسی که به تاریخ علاقه ی خیلی خیلی زیادی دارم دلم با عربی غیر از عرب ایران صاف نیست و دلم نمیخواد ناموسمون‌ دستشون باشه  

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

کل جامعه شون اینجوریه دیگه فرهنگشون چند همسریه تاجایی که بتونن بیشتر از یه زن میگیرن جامعه و فرهنگ غ ...

ب هر حال حالا که داریم میبینم ازدواج چه ایران چه هر جا جز طلاق و شکست چیزی ب بار نیاورده ن ایرانی بدرد میخوره ن غیر همه دارن مینالن از مرد جماعت 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

ایران منظورته ؟ تو ایران هوو ها باهم یکجا زندگی نمیکنن و یکیشون طلاق میگیره بالاخره اما عرب ها براشو ...

نخقر اینجوری نیست خیلیا باهم زندگی میکنن

بعدم همه عوبا چندتا زن ندارن

عربا ۳ ۴ تا زن میگیرن من به شخصه داشتن هَوو رو نمیتونم بپذیرم

چند تا دیدی عرب چند همسر میگیرن؟

والله من هم قطر دبی عمارت رفتم هم ایرانیم والله ایرانیا خیانت و هوو بیشتر دارن تا عربا.البته عراقیا هیزن ولی بازم چند زنه نیستن همشون.خیلی کم مثل ایرانن.

چند تا دیدی عرب چند همسر میگیرن؟والله من هم قطر دبی عمارت رفتم هم ایرانیم والله ایرانیا خیانت و هوو ...

ایران تو خفا هر گندی میزنن اونا علنی جفتش یکی والا 🤣

کی گفته عرب دبی هوو میارن.تو چند بار رفتی.فرهنگ اونجا قابل مقایسه نه با عراقه نه با ایران

من یکبار رفتم دبی و اینکه بردار شوهر و پسر خاله هام اونجا زندگی میکنند بیشتر شیخ هاشون چندتا چندتا زن دارند این دیگه قابل انکار نیست جانم بعدشم نیازی نیست گارد بگیری ترکیه و دبی با  حداقل امکانات میتونی بری برای چند روز