2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 11107 بازدید | 211 پست
اتفاقا ایشون برخلاف اینهایی هستند که میگین برای همین نظرم جلب شده

عزیزم ی چیزی بگم متاسفانه دیدگاه مردای عراق درباره خانوم های ایرانی خوب نیست و بیشترشون چندتا چندتا همسر دارن الان ک انقد خوشت اومده قبول کن اما ی چی بگم اگ عرب دبی بود ی چیزی میشد بخاطر پولش قبول کرد بلاخره چه با عراقی چه باعرب دبی ازدواج کنی روت هوو میارن اما حداقل دبی پولدار هستن 😅😅😅آخه عراق چیه گدای خود ما ایرانی ها هستن 

چقد بعضیا نچسبن داریم‌میخندیم میگن‌چرا میخندی وا نخند😐

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جوری گیر دادید ب چند همسری و خیانت مگ تو ایران کم داریم که زن صیغه میکنن و دوست دختر دارن دیگ ا ...

خیانت و صیغه اینجاهم هست ولی آیا رسمه؟و خیلی عادیه و هیچ قبحی نداره؟

اونجا چندهمسری قانونشونه اصلا عادیه خوب میدونن

عزیزم ی چیزی بگم متاسفانه دیدگاه مردای عراق درباره خانوم های ایرانی خوب نیست و بیشترشون چندتا چندتا ...

کی گفته عرب دبی هوو میارن.تو چند بار رفتی.فرهنگ اونجا قابل مقایسه نه با عراقه نه با ایران 

خیلی بستگی دارهدرباره عرب عراق اطلاع ندارم اما دخترخاله خودم با عرب اهل امارات ازدواج کرد الان استرا ...

عرب امارات،دبی،لبنان،فلسطین،سوریه 

اینا خیلی بافرهنگ و باادبن ،چشم و دل سیر هستن

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
اگه عرب عراقه نه نکن

بنظرم عرب خارجی اصن با ایرانی نمیسازه 

ما تجربه داشتیم  مگه اینکه عرب ایرانی باشه

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
میتوونم دلایل رو بدونم عزیزم؟چون خودم حس خوبی دارم

واقعا تجربه جالبیه ازدواج با یه ملیت دیگه 

و اینکه ویژگی هایی که ایشون دارن خوبه 

و خب میتونی نجف و کربلا هم زندگی کنی اگه دوست داشتی

نجف و کربلا خیلی باصفاست 

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 
خیانت و صیغه اینجاهم هست ولی آیا رسمه؟و خیلی عادیه و هیچ قبحی نداره؟اونجا چندهمسری قانونشونه اصلا عا ...

نمی‌تونی بگی کل جامعشون اینطوریه همه جا خوب بد داره حرف من اینه انسان ها رو یکی نکنید من خودم دارم میگم چنین ازدواجی کلا از اساس غلط اما همه یکسان نیستند حالا ایران تو خفا خیانت میکنن اینا علنی جفتش عیبه

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

عرب امارات،دبی،لبنان،فلسطین،سوریه اینا خیلی بافرهنگ و باادبن ،چشم و دل سیر هستن

موافقم دیدم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست