هفته گذشته در راه برگشت از کربلا با یک اقای عراقی بشکل اتفاقی همسفر بودیم و ایشان ایدی من و گرفت خیلی اقای خونگرم و با اعتماد بنفس بودن چند روزی هست باهاش ارتباط دارم و خیلی محکم و مردانه رفتار میکنند فارسی هم خیلی سلیس صحبت میکنند دانجشو هست و سید هم هستند ظاهرا اما از چند نفر پرسیدم خیلی حرف های جالب نزدن راجبه مردان عرب لطفا راهنماییم کنید🙏🏻خیلی مومن و باجذبه هم هستند🥺
اتفاقا ایشون برخلاف اینهایی هستند که میگین برای همین نظرم جلب شده
عزیزم ی چیزی بگم متاسفانه دیدگاه مردای عراق درباره خانوم های ایرانی خوب نیست و بیشترشون چندتا چندتا همسر دارن الان ک انقد خوشت اومده قبول کن اما ی چی بگم اگ عرب دبی بود ی چیزی میشد بخاطر پولش قبول کرد بلاخره چه با عراقی چه باعرب دبی ازدواج کنی روت هوو میارن اما حداقل دبی پولدار هستن 😅😅😅آخه عراق چیه گدای خود ما ایرانی ها هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیانت و صیغه اینجاهم هست ولی آیا رسمه؟و خیلی عادیه و هیچ قبحی نداره؟اونجا چندهمسری قانونشونه اصلا عا ...
نمیتونی بگی کل جامعشون اینطوریه همه جا خوب بد داره حرف من اینه انسان ها رو یکی نکنید من خودم دارم میگم چنین ازدواجی کلا از اساس غلط اما همه یکسان نیستند حالا ایران تو خفا خیانت میکنن اینا علنی جفتش عیبه
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
عرب امارات،دبی،لبنان،فلسطین،سوریه اینا خیلی بافرهنگ و باادبن ،چشم و دل سیر هستن
موافقم دیدم
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست