2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 11107 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان عمت راس میگی؟😐

رفتی کربلا واسه زیارت تو مسیر ایدی دادی با یه مرد غریبه ک از یه کشور دیگس داری چت میکنی 

و تازه داری ب ازدواج باهاشم فک میکنی

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

میگن عربها شب ازدواج تا صبح امبولانس در خونشونه تا عروس یهو نمیره😂

مسخره بازی بسه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عراقیا خیلی چندشن شوهرم ی دوره ای برا کار چندماه رفت عراق میگه تو این ۴ ماه من یدونه مرد چشم پاک ندی ...

اره ریادشنیدم مام جنوبیم وهمه میگن بیشترشون هیزن و اتقاافا اونام ب ایرانیامیگن دزدن چون وقتی ک مروسم محرم اربعین میشه میگه ایرانیامیان اینجدازمادزدی میکنن البته نمیدونم چجوری یاچی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

حالا جوری گیر دادید ب چند همسری و خیانت مگ تو ایران کم داریم که زن صیغه میکنن و دوست دختر دارن دیگ اگر ب فساد تمام دنیا رو گرفته من عرب نیستم اما همش برمیگرده ب تربیت خانوادگی و اصالت وگرنه خیانت و صیغه تو هر قشری هست اما بازم میشه گفت تفاوت فرهنگی زیاد ممکنه مشکل ایجاد کنه بلاخره اونا عراقی ان شما ایرانی

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

😂😂😂الکلفت

الصحیح والواقعیته درکن الحتمال😂😂😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اره ریادشنیدم مام جنوبیم وهمه میگن بیشترشون هیزن و اتقاافا اونام ب ایرانیامیگن دزدن چون وقتی ک مروسم ...

بیشتر نه هممممممممه هیزن 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

کاش زیارت رفته بودی فقط زیارت میکردی نه آیدی و میدادی و آشنایی و اینا

چون‌ما هر چی بگیم نه! تفاوت فرهنگی و خانوادگی دنیاهاست تو دیگه گوش نمیدی چون معلومه خوشت اومده از طرف

خوشبخت بشی عزیزم 

بسپرش به خدا...🌿🤍

بنظرم اسی تصمیمشو گرفته فقط به کامنتای مثبت جواب میده 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم