هفته گذشته در راه برگشت از کربلا با یک اقای عراقی بشکل اتفاقی همسفر بودیم و ایشان ایدی من و گرفت خیلی اقای خونگرم و با اعتماد بنفس بودن چند روزی هست باهاش ارتباط دارم و خیلی محکم و مردانه رفتار میکنند فارسی هم خیلی سلیس صحبت میکنند دانجشو هست و سید هم هستند ظاهرا اما از چند نفر پرسیدم خیلی حرف های جالب نزدن راجبه مردان عرب لطفا راهنماییم کنید🙏🏻خیلی مومن و باجذبه هم هستند🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا خودمونیم عرب اگر تو دبی یا هر جا ب قول شما چند زن میگیره همه رو تامین کرده طلا و ماشین اما ایرانی چند تا زن همزمان معطل خودش کرده چوس تومنم خرج نمیکنه ن برا زنش ن دوست دخترش 😁
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
ی خط قرمز آژیر دار شبیه هیچکدوم بقیه ی عربها نیستن بخدا
دقیقا خیلی کثیفن یبار اومده بودن کرمانشاه پیش یذدختری با پلاک همون عراق برای کارای بد بعد یه همشهریه ما کرمانشاه رفته بود برای چند روزی خونه اون دختره دیوار ب دیوار بود پسره متوجه میشه عراقی رو تا میدونست کتک زدن بود کارش ب بیمارستان کشیده بود بشدد هیزن
من یکبار رفتم دبی و اینکه بردار شوهر و پسر خاله هام اونجا زندگی میکنند بیشتر شیخ هاشون چندتا چندتا ز ...
چطور با یکبار دبی رفتن فهمیدی چند زنن.یعنی به جا گشت و گزار رفتی امار زناشونو دراوردی.اولا ۵۰ درصد دبی برا کشورای دیگن.احتمالا رفتی در تک تک خونه هاشونو زدی
شیوخ اینجا مثل اخوندای رده بالای اینجان.که اینحا هم اگه نمیدونی بدون اخونده ای ردبالای اینجا هم چند ...
درکل عرب رو همه میدونن چند همسرت هستن الان تو ایران بدون اجازه همسر نه صیغه میکنن نه عقد اما عرب چه دبی چه عراق خیلی راحت هوو میارن و تو ی خونه هستن از بس زناشون تو سری خور هستن
جوونای دست گل خودمون و گذاشتین میخوابید با اعراب بی احساس خارجي ازدواج کنید؟!😐😂یکم به توليد داخل ا ...
چشم عباس. آقا 🤣
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626