سلام خانوماى عزيز ؛حال و پذيرايي خونه ما مستطيليه و دراز.يه سر مستطيل كنار اشپزخونس يه سرش سمت اتاق خوابا؛چند وقتي هست تو طول روز و شب گاهي سمت اشپزخونه شروع به لرزيدن ميكنه مثل زلزله سمت اتاقا هم نميلرزه.لرزشش هم جوريه كه هم زير پامون ميلرزه هم لوستر.كسي نميدونه براي چي ميتونه باشه؟؟حالا به همسايمون كه واحد پاييني هستن اس ام اس داديم كه ببينيم اونا هم حس ميكنن يا نه ،يا مثلا وسيله اي روشن ميكنن كه ميلرزونه.ولي اخه صد بار تو روز كه ادم وسيله روشن نميكنه مثل لباسشويي.نميدونم ديگه گيج شدم تعداد لرزشش هم بيشتر شده اين چند وقت.تو سايت لرزه نگاري هم زلزله اي ثبت نشده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین خونتون رو بد ساختن حرف لیلا درسته خونه پدرشوهر منم همینجوری بود هر لحظه ادم ادرنالین خونش میرفت بالا لامصب هیجانی که اونجا داشت من هیچ جا تجربه نکردم انگار داشت سقف میریخت پایین😨
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄