2777
2789
عنوان

خونمون ميلرزه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خونتون رو بد ساختن حرف لیلا درسته خونه پدرشوهر منم همینجوری بود هر لحظه ادم ادرنالین خونش میرفت بالا لامصب هیجانی که اونجا داشت من هیچ جا تجربه نکردم انگار داشت سقف میریخت پایین😨

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
خونه ها که تیراهنی نیس دیگه لیلا خوبی؟

کی میگه نیست ؟؟

پدرشوهر من رفته بود خونه بخره تا دم خرید هم رفته بود  یه بار ما هم رفتیم ببینیم دیدم خونه میلرز

بعد معلومذشد تیراهنش مناسب نبوده!

دوستمون نگفت نوسازه خونه

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
برید شهرداری  کارشناس بفرستن  کارشناسی بشه  اگه مشکل از مصالح و مهندس و نقشه باشه خسا ...

ساختمونو پدرشوهرم اينا ساختن😅خونه از سال هشتادو نه اينا ساخته شده.ما هفت ماهه اومديم.تازه لرزشش شروع شده

🙄🙄
ببین خونتون رو بد ساختن حرف لیلا درسته خونه پدرشوهر منم همینجوری بود هر لحظه ادم ادرنالین خونش میرفت ...

واقعنن؟؟ادم ميترسه وقتي لرزشش شروع ميشه ،اولين بار فك كرده بودين زلزلس تا صبح با لباس بيرون خوابيديم اماده به فرار😂😅

🙄🙄
الان دیگه تیرچه بلوک میزنن انقدر دیگه از ساخت و ساز حالیمه باو

اوم.نميدونم شوهرم ميگه مصالح و اينا اوكي بوده.نميدونم بخدا اصن كنجكاو شدم😅جن نباشه فقط😱

🙄🙄