2777
2789
عنوان

دل نگرونی و استرس یهویی

40 بازدید | 6 پست

از ظهره یهو استرس و دلشوره شدید. عجیب دارم از شدت استرس دستام میلرزه و حالت تهوع گرفتم 

انگار کل تنم منقبض شده رفتم درس بخونم یزره خپندم ول کردم پاشدم خونرو مرتب کنم یکم کار کردم دیگه دستم نمیره به کار

چرا یهو انقد استرس بدون دلیل گرفتممم🤦😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دلایل زیادی داره 

اولیش میتونه این باشه که یه اتفاقی داره دوروبرت میوفته و تو فرکانسشو گرفتی 

دومی میتونه این باشه که سالگرد ترومات یعنی چی یعنی سال های قبل این موقع یه اتفاق بد برات افتاده شاید خودت یادت نباشه اما بدنت اینو میدونه 

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید