2777
2789

یعنی فقط دلم میخواد بمیرم خانوما جلوی سرم کاملا خالی از مو شده خیلی زشت شدم فقط چندتا تار مونده انگار گریم گرفته افتضاحم جلوی سرم چربه چندسالی هست جلوی سرم کم پشته دکترم رفتم فایده نداشته اما الان چندماه کامل خالی شده همش از اینه فرار میکنم کمکم کنید

لابد دکتر خوب نرفتی متخصص پوست و مو خوب برو یه محلول دست ساز میده اسیدیه میزنی به سرت میسوزه ولی بعد چند وقت مو درمیاره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

لابد دکتر خوب نرفتی متخصص پوست و مو خوب برو یه محلول دست ساز میده اسیدیه میزنی به سرت میسوزه ولی بعد ...

میشناسی شما بخدا سه تا دکتر رفتم هم تهران هم کرج یه مدت شاید ریزشش کم شده اما تغییری نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسی شما بخدا سه تا دکتر رفتم هم تهران هم کرج یه مدت شاید ریزشش کم شده اما تغییری نکرده

از سایت نوبت دکترای پوست و مو رو پیدا کن تو نظرات نوشته مثلا بعضیا گفتن من موهام کامل ریخته بوده رفتم اینجاجواب گرفتم یا بعضیا میگن ریزش سکه ای رو جواب گرفتن من تهران کسی رو نمیشناسم رشت رفته بودم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️