2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

542 بازدید | 33 پست

یه هفته قبل خواب دیدم با شوهرم رفتیم مشهد

یه ساختمون نیمه کاره بود جلوشو کلی چادر و موکب،چند تا خانم بالای ساختمون بودن پیرهنهای بلندمشکی تا مچ پا پوشیده بودن که سوزندوزی شده بود،بعد اینا تند تند یه چیزایی و پرت میکردن پایین،که من خوب ندیدم چیه،

چون حواسم به لباساشون بود که پیراهن مخملم قشنگه ها

بعد شوهرم منو برد تو یکی از موکبها ،دراز کشیدیم اونجا

پریروز شوهرم گفت بریم مشهد،اومدیم و یکی یه آدرس بهمون داد دیدم همون ساختمون نیمه کاره

هست

حوزه علمیه خانومها تو هدایت ۴۱ بود

خوابمو به مسئول اونجا گفتم گفت اینجا مال حضرت ام البنین هست که خیلی حاجت میده

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت دلت روا عزیزم

انشاالله به سلامتی برگردی

توروخدا خیلی دعام کن 

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

خوش به حالت چقد جالب بود 

حالا خوابای من  

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

انشاءالله عزیزم به حاجتت میرسی

ولی خودتم میتونی نذر کنی ،اونجوری که من دیدم حاجتهارو میدن خیلی عجیب بود 

انشاءالله عزیزم به حاجتت میرسیولی خودتم میتونی نذر کنی ،اونجوری که من دیدم حاجتهارو میدن خیلی عجیب ب ...

میشه بگین چطوری اهل بیت حاجت میدن؟
برای منم حسابی دعا کنین دلم میخواد بینا بشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

و کامنت اول تاپیک حرف دل خودمه!
خییییییلی التماس دعا ،مخصوصا برای سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام و اینکه از یارانشون باشیم

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
و کامنت اول تاپیک حرف دل خودمه!خییییییلی التماس دعا ،مخصوصا برای سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام ...

حتما عزیزم

هرچند ظهور خیلی خیلی نزدیکه

میشه بگین چطوری اهل بیت حاجت میدن؟برای منم حسابی دعا کنین دلم میخواد بینا بشم.

خانمها روی سقف خیلی زیاد بودن تو دستشون سبد بود تند تند از تو سبد یه چیزایی و به پایین مینداختن 

اونجا خیلی حاجت میده یه نذر کن ،آدرسشو نوشتم 

وقتی ما اونجا بودیم همش نذری میدادن مردم

میشه بگین چطوری اهل بیت حاجت میدن؟برای منم حسابی دعا کنین دلم میخواد بینا بشم.

انشاالله که حضرت ام البنین چشمهاتو خوب میکنه

ولی نگران نباش ظهور خیلی نزدیکه و امام زمان وقتی بیاد خودش همه کارهارو درست می‌کنه، اونموقع حتما خوب میشی عزیزم