2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 33 پست
انشاالله که حضرت ام البنین چشمهاتو خوب میکنهولی نگران نباش ظهور خیلی نزدیکه و امام زمان وقتی بیاد خو ...

الهی آمین که زودتر ظهور کنن.
ولی من دوست داشتم قبل از ظهور بینا بشم مثل خیلیا که میرن مشهد یا جاهای دیگه شفا میگیرن و همه جا پخش میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خانمها روی سقف خیلی زیاد بودن تو دستشون سبد بود تند تند از تو سبد یه چیزایی و به پایین مینداختن اونج ...

همین آدرس که نوشتین:
حوزه علمیه خانومها تو هدایت ۴۱ بود

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسم دعا کن اونجایی خدا هرچی میخوای بهت بده برام دعا کن که به خواسته ام برسم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
الهی آمین که زودتر ظهور کنن.ولی من دوست داشتم قبل از ظهور بینا بشم مثل خیلیا که میرن مشهد یا جاهای د ...

زائرین پیاده که امسال اومدن مشهد، بینشون یک خانمی بود که می‌گفتن چندین سال لال هست و نمی‌تونه صحبت کنه، اومده مشهد زبونش باز شده. انشالله به معجزه الهی شما هم شفا پیدا کنی.

زائرین پیاده که امسال اومدن مشهد، بینشون یک خانمی بود که می‌گفتن چندین سال لال هست و نمی‌تونه صحبت ک ...

خدا خیرتون بده. دقیقا همیشه دنبال همینجور معجزات بودم.

الهی آمین که زودتر ظهور کنن.ولی من دوست داشتم قبل از ظهور بینا بشم مثل خیلیا که میرن مشهد یا جاهای د ...

انشاءالله که قبلش خوب میشی

میخواستم بگم خیالت راحت باشه زیاد طول نمیکشه 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

ان شالله که هر چه زودتر ظهور اتفاق بیفته چه اتفاقی بهتر از این

انشاءالله

اسرائیل به آخرای کارش رسیده ،سفیانی میاد کمکش کنه که ۶ یا ۹ ما حکومت میکنه بعدش حضرت میان 

آقای خامنه ای هم گفت فلسطین کلید رمزآلود ظهور

سال ۴۲ یه نفر میاد امام خمینی و نصیحت کنه بهش میگه آخه این کارهارو چرا میکنی ؟مبارزه و ....

امام میگه من ۳ تا ماموریت دارم ،شاه بره،حکومت اسلامی برقرار بشه،پرچم و بدیم دست امام زمان

بعد از ۵۷ میره پیش امام و میگه ،اون دوتا که شد سومی کی انجام میشه

میگن اون پرچم و نفر بعد به دست امام زمان میده 

نشانه ها و روایات خیلی زیاده نمیتونم همشو بگم ،خود اسرائیل هم داره تلاش میکنه ظهور و جلوتر بندازه ولی ظهور منجی خودشونو 

مسیحی ها هم دارن کمکش میکنن تا مسیح خودشون زودتر بیاد

این جنگها ،همش جنگ ظهوره،ایدئولوژیش و شروعش برای همینه سر همینم دعواس 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،