2777
2789
عنوان

به راهنمایی نیاز دارم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست

خخخ این خوندم یاد ی چیز افتادم

یکی از اشناها باکسی دوست شده بود

محل کارش شهر دیگ بود

اقا سرکار ک بود هی پیام و تماس پشت سرهم---

ولی مرخصی ک میرفت غیب میشد 

کاشف ب عمل اومد ک متاهل بوده😂خونه ک میرفته پیش زنش نمیتونسته زنگ بزنه

نمی‌دونم اصلا تا به حال توی عمرم باغ‌ملک نرفتم اصلا نمی‌دونم شرایط زندگیش چطوریه من اصلا اهل دوست پس ...

تفاوت فرهنگی تو ازدواج خیلی دردسر سازه.اگه حاضر بیاد اراک زندگی کنه باهات خوبه وگرنه تو شهرشون تو دوام نمیاری طی طولانی مدت.کوتاه مدت در حد المپیک لذت میبری

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تفاوت فرهنگی تو ازدواج خیلی دردسر سازه.اگه حاضر بیاد اراک زندگی کنه باهات خوبه وگرنه تو شهرشون تو دو ...

شما باغ ملک رو میشناسی؟

خودت اهل کجایی؟

اگه شهرش رو میشناسید میشه یکم درباره باغ‌ملک و رسم و رسوم هاش توضیح بدی؟

گلم میگی چیکار کنم؟

خواهر منظورم اینه اون الان با اقوام داره طبیعت گردی می‌کنه شاید گله داشته باشن.کشاورزی داشته باشن‌.تنها نیست که بخواد بهت زنگ بزنه. حضوری دیدیش بهش بگو واسه ازدواج قصدت چیه.احتمالا قبول کنه اراک زندگی کنه چون اراک صنعتیه و شغل داره واسش.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما باغ ملک رو میشناسی؟خودت اهل کجایی؟اگه شهرش رو میشناسید میشه یکم درباره باغ‌ملک و رسم و رسوم هاش ...

باغملک نیستم.ولی شناخت دارم.رسوم لر بختیاری دربیار ببین چجورن.اینجا بختیاری دیدم.چیزایی که من گفتم ازشون بپرس ببین تایید میکنن یا نه.

ولی اگه باهاش ازدواج کردی و ساکن اراک شدی بدون اون تنهاست تو شهرت و هواشو داشته باش.

باشه بهش میگم مرسی از اینکه راهنمایی کردی عزیزم

خواهش خواهرم