2777
2789

سخت نیست یکی رو دوست دارین ولی نمیتونین باهاش صمیمی بشین یا در ارتباط باشین؟ کلا طرفدار بودن سخت نیست؟

من طرفدار یه سلبریتی ترک هستم و همچین حس نا امید کننده ای دارم

منی که اصلا نمیفهمم طرفدار بودن در این حد یعنی چی🤣

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی که طرفدار بی تی اسم دقیقا همین حس تورو دارم 😂

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

ن ب نظرم

سرگرمی خوبیه میدونی

مثلا حالم بد میشه میرم ۲ قسمت از برنامه هاشونو میبینم از خنده میمیرم😂

خیلی فان و انرژی مثبتن

ب هرحال هرکس ی جور حالشو خوب میکنه

ENTJ         OFF

قرار نیست اونقدر جدی باشه که ، دوسش داری و فنشی ، نیاز نیست همه جا فالوش کنی ، هروقت کاملک میده همش استریم بزنی ، شب و روز به فکرش باشی کهههه😬😬

حدشو رعایت کنی هیچ‌ چیزیت نمیشه خواهر من :))

من فن خیلی از گروها و بازیگرا و خواننده ها بودم ولی الان همشون فقط جهت سرگرمین و دیگه اصلا جدی دنبال نمیکنم کسی رو 🤠

✨🍄Happy mushroom with big pains🍄✨

حالا دوس داشتن عادیه بعضی ها در حد تاکسیک ناموس خودشون میدونن 

من فن مونسکین ام دوس دارم اخبارشون و دنبال کنم حالا ی بار اگه برم کنسرتش ک چ عالی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خب اذیت کننده نیست؟

معلومه هس ولی دیگه تصمیم گرفتم طرفدارشون نباشم

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
یعنی چی

من در همین حد طرفدار یکیم که یا از بازیش خوشم میاد یا صداش یا قیافه‌ش.در همین حد

نه اینکه بیشتر از این بش فکر کنم.اینجور طرفدار بودن یه نوع اختلاله.سرچ کن گوگل

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند