الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی گذاشتم یه پسر ازم سواستفاده کنه و وقتی بهش گفتم تو فلان کار و کردی خیلی راحت گفت مگه فقط من تو زندگیت بودم زیاد وارد جزئیات نمیشم چون این یه ماه اخیر خیلی عذاب کشیدم ولی
این موضوع حس میکنم داره منو به یه آدم دیگه تبدیل میکنه
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بهشون محبت میکرردم مهربون بودم سوارم میشدندو رو بودن تو هرچی دخالت میکردنمنم گفتم گور بابای همشون😕� ...
ضربه دوستای مثلا صمیمی از صد تا ضربه و شکست عشقی بدتره
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
سر زایمانم خواهرم بلایی سرم آورد از گریه شدید بچه ام که بدنبال اومد نمی تونست خوب نفس بکشه چندین روز وضعیت حاد داشت ما مردیم و زنده شدیم بعد از اون تز همه دل کندم دیگه به هیچکس حس قلبی ندارم به جز همسرم و بچه هام
زمانی ک توی بدترین حالتا بودم ولی هیچ دوستی نداشتم ک کمکم کنه .زمانی ک صمیمی ترین رفیقام شدن برام ی غریبه ک فقط توی دوران خوش زندگیم باهام بودن. زمانی ک مادروپدر و خواهرم فقط برای رسیدن ب خواستخ های خوودشون ،پشتم بودن..زمانی ک خانوادم مسخرم میکردن .تصمبم گرفنم خودم پشت ِ این دیبای مهربونم باشم:)))
از بالا به پایین بهم نگاه میشد که فقط دارم التماس میکنم.
منم یه روزی تصمیم گرفتم دست از تلاش کردن بردارم و برم دنبال رشد خودم. به درک که مهم نیستم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....