2777
2789
هر چی هست از خونواده نشات میگیرهباور کنیدآدما براساس کمبود اذیت میشن براساس بی محبتی براساس خیلی چیز ...

واقعا محبت و حس ناکافی بودنی ک خانواده توی اوج زمان اسیب پذیری یعنی کودکی ب ما دادن همیشه همراهمون میمونه و نتیجش میشه اینکه له له زنان تو جامعه دنبال دوست داشته شدنیم غافل از اینکه مردم عوضین و شکارچی مهرطلبایی مث ما 

نمیتونم کامل بگم ولی گذاشتم یه پسر ازم سواستفاده کنه و وقتی بهش گفتم تو فلان کار و کردی خیلی راحت گف ...

عزیزم زجرکشیدن و شکستن دلامون لازمه ی آگاه شدنمونه ولی به شرط اینکه درسی که باید رو بگیریم و نزاریم از ی سوراخ صدبار گزیده شیم . توهم درسی که گرفتی این بوده که صدتو واسه هیچ کس نزاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا محبت و حس ناکافی بودنی ک خانواده توی اوج زمان اسیب پذیری یعنی کودکی ب ما دادن همیشه همراهمون م ...

اره ولی من هیچوقت دنبالش نرفتم خودم دوست داشتم همیشه و برا خودم ارزش قائلم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

عزیزم زجرکشیدن و شکستن دلامون لازمه ی آگاه شدنمونه ولی به شرط اینکه درسی که باید رو بگیریم و نزاریم ...

اره ولی چ فایده به خودم آسیب زدم رفت حتی درسم بگیرم بازم ته ذهنم این اسیبه هست :)

دقیقاااانداختمشون دور خیلی وقته باهاشون حرف نزدم چون حس بدی میدن بهمآبرو نمیزارن برا ادم،بی ادب،گستا ...

من الان که گذاشتمشون کنار بازم چون همکلاسی هستیم و هرروز میبینمشون همش تیکه میندازن بخم ای کاش حظورفیزیکیشونم میشد کامل حدف کنم