2821
2789
بنظر من خوبهچون میدونی ما دخترا با توجه به فیلما همیشه میایم ملاکمون و حداکثر میزاریمخوب واقعا کم پی ...

اره منم تا الان میگفتم ملایم قیافه نیست ولی یه نفر بهم گفت اه اه میخوای بشی زن این کلا اعصابمو خورد کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا مشاور اصلا کمکی نمیکنن پولو میگیرن و منتظرن تایم بگذره راهکار میدن که به ذهن خودمم میرسه فایده ...

بیشتر رو این تاکید که بحث و سمتی پیش ببری که باعث شناتت از خودت بشه‌که آیا میتونی بعد ازدواج حرف ها و تحمل کنی یا نه

اینکه بهت‌بگه‌مورد خوبیه باهاش خوشبخت میشی یا نه زیاد تو این مورد بهت کمکی نمیکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اره منم تا الان میگفتم ملایم قیافه نیست ولی یه نفر بهم گفت اه اه میخوای بشی زن این کلا اعصابمو خورد ...

وا

چه بیشعوری بود طرف

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچها از طرفی نمیتونم بیشتر از این نذارم بیاد جلو . خیلی میگه و خودش و خانوادش اصرار دارن . 

خودمم قیافه ام خوبه تعریف نمیکنم میخام بگم فقط دوستام میگن تو خیلی خوشگل و سرتری ازش 🥲🥲 تو فامیل بخاطر اینکه دو ساله خاستگارامو رد میکنم تقریبا همه ازدواج کردن و من موندم خودمم احساس تنهایی نمیکنم ولی تو جمع خانوادگی همه همسنام متاهلن و من بخاطر قد و ترس از شرایط که اینده پیش بیاد مجرد و تنهام تو جمع ها هم ناراحتم هم بقیه ی جوری رفتار میکنن که انگاری تونستن موفقیت کسب کنن که من نکردم درصورتی که تنها کار مفیدشون از نظر خودشون شوهر کردن بوده هیچ هنر و تحصیل و حتی شعورم ندارن . گاهی اوقات با رفتار بقیه ناراحت میشم 

بچها از طرفی نمیتونم بیشتر از این نذارم بیاد جلو . خیلی میگه و خودش و خانوادش اصرار دارن . خودمم قیا ...

ولشون کن اگه آدم خوبیه نه نگو

حالا من همه انگار کار بزرگی کردن که ازدواج نکردن و من خیلی زود دارم ازدواج میکنم

آخه من به خاطر درسم میگفتم ازدواج نه ولی این خودشم داره درس میخونه و از خانواده خودمم بهتر شرایط تحصیل رو برام فراهم میکنه 

منم قیافم خوبه خیلیارو رد کردم الان مسخره میکنن که فلانی بهتر بود که

بیشتر رو این تاکید که بحث و سمتی پیش ببری که باعث شناتت از خودت بشه‌که آیا میتونی بعد ازدواج حرف ها ...

وقتی باهاش تنهام خوشبخترین و خوشحال ترین دخترم انقدر دوسش دارم که نگو بخاطر اینکه تنها ادمی بود که ثابت کرد واقعا پای دوست داشتنش میمونه توی هر شرایطی کمکم کرد پشتم بود . ولی وقتایی که بیرونیم  گهگاهی من اهمیت نمیدم اما پوزخند بقیه رو اعصابم میره از طرفیم پیششم سعی میکنم خوشگل تر بکنم نه ارایش زیاد اما شیک پیشش میگردم همین باعث میشه تو نگاه اول بیشتر نشون بده اختلاف ظاهرمون 

وقتی باهاش تنهام خوشبخترین و خوشحال ترین دخترم انقدر دوسش دارم که نگو بخاطر اینکه تنها ادمی بود که ث ...

اگه انقدر خوبه رفتارش نه نگو سعی کن با اعتماد بترسم باشی و طوری رفتار کنی که فامیل و آشنا بفهمن حق توهین و مسخره کردن ندارن

اگه انقدر خوبه رفتارش نه نگو سعی کن با اعتماد بترسم باشی و طوری رفتار کنی که فامیل و آشنا بفهمن حق ت ...

مثلا چجوری ؟؟؟ 

تروخدا راهنماییم کن نمیخام بزارم دهنشون باز کنن یا باز کردن بدونم چجوری بزنم تو دهنشون . خیلی فامیل یا حتی دامادامون سمی هستن سعی دارن همش همدیگرو تحقیر کنن و خودشونو به رخ بکشن