2821
2789
مثلا چجوری ؟؟؟ تروخدا راهنماییم کن نمیخام بزارم دهنشون باز کنن یا باز کردن بدونم چجوری بزنم تو دهنشو ...

اولن که ازش تعریف کن

بعدم وقتی یکی به خودت حرف بزنه چه حسی داری؟همون حسو وقتی مسخره میکنن داشته باش خشک رفتار کن یا با طرف سرد شو بگو حق توهین ندازی من دوسش دارم و داری به من توهین میکنی یا بگو مگه شوهر خودت چیه خوبه منم ایراد بگیرم

در کل سعی کن از همون اول اجازه ندی که دیگه اذیت نکنن

من خودم یکبار برای یه نفر این کارو انجام دادم دیگه کسی جرئت نمیکرد جلوی من از طرف بد بگه یا مسخره کنن میگفتن بدش میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای بیشتر راجبش حرف بزنی باهام چون درکت میکنم

اره منم از این میترسم ولی کسی زیاد به نظر من گوش نمیدههه 

میگن با هم برید بیرون من دوست ندارم میگم تلفنی در ارتباط باشم برای آشنایی بیشتر

اره منم از این میترسم ولی کسی زیاد به نظر من گوش نمیدههه میگن با هم برید بیرون من دوست ندارم میگم تل ...

میشه شخصی پیام بدی من کاربرد تازهم زیاد سر در نمیارم از نی نی سایت 

باید ببینی علاقمند میتونی بهش بشی یا ن . مرد هزار لایه ان من توی دو یا سه سال تونستم بشناسمش و الان به جایی رسیدم که اخلاق بدشو میدونم خوبشم میدونم و تاییدش میکنم با بدیاش 

به چند گزینه باید توجه کنی گزینه اول 

کوتاهی قد اون باعث این میشه که فردا پس فردا نتونی با غرور دستشو بگیری و بین بقیه راه بری؟

از کوتاهی قدش خجالت نمیکشی؟

خودت هضمش کردی؟

و اینکه دیگه نمیتونی کفش پاشنه بلند بپوشی 

اگه همه ی اینا اوکیه برات بخیال بقیه 

نگران اینم نباش که بهش تیکه میکه بندازن 

دختر خاله منم شوهرش از خودش قد کوتاه تره یجوری دختر خالم از فامیلمون زهر چشم گرفته هیچکس نمیتونه حتی اتفاقی راجب قد حرف بزنه 

پس توهم میتونی با بالا بردن شخصیت و مقام هایی که داره دهن بقیه رو ببندی 

تا حالا دیدی از قد کوتاهی یه دکتر بد بگن؟

خیر چون طرف مقام بالایی داره 

مقامشو بکوب تو سرشون دهنشونو میبندن خواهر 

به چند گزینه باید توجه کنی گزینه اول کوتاهی قد اون باعث این میشه که فردا پس فردا نتونی با غرور دستشو ...

مرسی نکات خوبی رو گفتی 

فقط چطوری تونسته زهر چشم بگیره ؟؟ افرین به این دختر چون دهن فامیل بستن کار هر کسی نیست