2821
2789
تنها عیبی که داره قدش هست من ۱۷۰ هستم اون ۱۶۵

اوه

خوب اون به خودت بستگی داره

من‌بودم قبول نمیکردم

واقعا شاید بتونم با کسی که هم قدمه کنار بیام ولی کوتاه تر و نمیتونم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل اینجا بزرگتر میشه که اطرافیان و فامیلای من تقریبا نصفشون تو شهرستانن و این چیزا براشون ملاکه . ولی اطرافیان اون اینجوری نیستن ذهنیتشون بهتره تحصیل کرده هستن کلا با چیزایی که پیش میاد و تعریف میکنه فامیلاش از فامیلای من مهربون تر و محترم تر هستن ولی اصلا به روی خودم نیوردم و چیزی بهش نگفتم 

اوهخوب اون به خودت بستگی دارهمن‌بودم قبول نمیکردمواقعا شاید بتونم با کسی که هم قدمه کنار بیام ولی کو ...

منم ولی الان با یکی دارم ازدواج میکنم که قدش بلنده هیکلش بد نیست و همه چی عالی وبی قیافش خیلی خوب نیست جالا من نمیدونم چیکار کنم

اوهخوب اون به خودت بستگی دارهمن‌بودم قبول نمیکردمواقعا شاید بتونم با کسی که هم قدمه کنار بیام ولی کو ...

درست میگی عزیزم .

در واقع فقط و فقط پیش این اقا حالم خوبه خیلی بهم اهمیت میده و از طرفی هر چقدر کمبود عاطفی یا مورد تایید پدر مادرم نبودم مورد تاییدش بودم همیشه تشویقم میکرده و دلسوزانه هر جا اشتباهی کردم راهنماییم کرده 

چ از نظر تحصیل چ از نظر کار خیلی باعث شده پیشرفت کنم تو مدت دو سال روحیه و شخصیتم خیلی رشد کرده باهاش

منم ولی الان با یکی دارم ازدواج میکنم که قدش بلنده هیکلش بد نیست و همه چی عالی وبی قیافش خیلی خوب نی ...

قیافه واقعا نمیتونه زیاد ملاک باشه

بالاخره که همه مثل بازیگرا نیستن همه چیو با هم داشته باشن

فقط از نظر قیافه مهم اینه به دل خودت نشسته باشه

یعنی با تنفر بهش نگاه نکنی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
درست میگی عزیزم .در واقع فقط و فقط پیش این اقا حالم خوبه خیلی بهم اهمیت میده و از طرفی هر چقدر کمبود ...

پس نباید نظر بقیه برات مهم باشه

و باید بتونی با حرفاشون کنار بیای

بنظرم برو پیش مشاور و باهاش حرف بزن

قیافه واقعا نمیتونه زیاد ملاک باشهبالاخره که همه مثل بازیگرا نیستن همه چیو با هم داشته باشنفقط از نظ ...

نه اصلا با تنفر نیستی

یکی اومد خواستگاریم همه میگفتن خوبه ولی خودم حالم ازش بهم میخورد ولی برای این اینطوری نیستم ولی قیافش مورد پسندمم نیست 

درست میگی عزیزم .در واقع فقط و فقط پیش این اقا حالم خوبه خیلی بهم اهمیت میده و از طرفی هر چقدر کمبود ...

وای منم دقیقا تو شرایط توام الان یعنی این آدم واقعا بهم آرامش میده خوب حرف میزنه برای درس و کار کردنم مشکلی نداره عالیه فقط من قیافش یکم مشکلمه

پس نباید نظر بقیه برات مهم باشهو باید بتونی با حرفاشون کنار بیایبنظرم برو پیش مشاور و باهاش حرف بزن

واقعا مشاور اصلا کمکی نمیکنن پولو میگیرن و منتظرن تایم بگذره راهکار میدن که به ذهن خودمم میرسه فایده ای نداره ولی امتحان میکنم این هفته حتما میرم 

نه اصلا با تنفر نیستییکی اومد خواستگاریم همه میگفتن خوبه ولی خودم حالم ازش بهم میخورد ولی برای این ا ...

بنظر من خوبه

چون میدونی ما دخترا با توجه به فیلما همیشه میایم ملاکمون و حداکثر میزاریم

خوب واقعا کم پیش میاد پسری اونجوری باشه

اگه هم باشه به قول مامانبزرگم شوهر خوشگل مال مردمه

نمیدونم والا من خودم زیاد رو قیافه سختگیری نمیکنم

بنظرم ما دخترا این قایلیت و داریم با اخلاق و رفتار طرف هم عاشقش بشیم