2777
2789
عنوان

ازته قلبم دوست دارم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
تمام تاپیکات در مورد ناراحتی از همسرتهو جدایی چقدر یخته یک زن ب اینجا برسه

تملم فکر وذکر روز وشبم جدایی اگ موندم کاری نکردم از ترس ونداشتن حامیه تنها راهی ب ذهنم میرسه دعا کردنه واسه شرایط طلاقم جور بشه

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
من مثل دخترا امروزی نیستم اولین تقی ب توقی طلاق ۱۱سال صبر کردم اخرین بار ۴سال پیش از پای طلاق بزگشتم ...

انسان درنهایت نیاز ب همدم داره همفکر داره تنهایی آدم حس می‌کنه چیزی تو وجودش کمه.‌تمام تلاشت کن درنهایت تصمیم بگیر موندن یا رفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دوسدارم تمام روزو بیمارستان شیفت باشم نرم خونه

دقیقا این حس این روزای منه فقط دوست دارم سرکار باشم یا تنطیم کنم وقتی خونه نیست بیام خونه

تنها گیرم خونه اس ک نمیتونم اجاره کنم خونه مستقل ک طلاق نمیتونم بگیرم 

من نمیخوام بهتون خورده بگیرم ولی شاید مشکل از شماست شما باید خودتون تعییر بدین 

مگه میشه دوتا زن بد باشن

شما یکم رو خودتون کار کنید

انسان درنهایت نیاز ب همدم داره همفکر داره تنهایی آدم حس می‌کنه چیزی تو وجودش کمه.‌تمام تلاشت کن درنه ...

فکرشو کردم چن سال از جدایم بگدره یکم دست وبالم باز بشه از نطر مالی بچه ب سرپرستی میگیزم من عاشق مادر شدن بودن شوهر ازم گرفت

دقیقا این حس این روزای منه فقط دوست دارم سرکار باشم یا تنطیم کنم وقتی خونه نیست بیام خونهتنها گیرم خ ...

من اولی بخاطر مهاجرت جدا شدیم.من قصد رفتن نداشتم ولی اون بخاطر شغلش رفت من خودمم ی ذره زودجوشم

من اولی بخاطر مهاجرت جدا شدیم.من قصد رفتن نداشتم ولی اون بخاطر شغلش رفت من خودمم ی ذره زودجوشم

همین زودجوشی از خیلی مسایل ساده کوه میسازه بهتر تمرین کنید 

من خیلی زحمتا کشیدم ۶ماه زیر نطر مشاور هرچی گف کردم از محبت ودم نزدم اخرش ب مشاور گفته بود ب زنم اشتیاق ندارم

مشاورم گف برو واسه طلاق باز موندم خودم گفتم درست میکنم وازاین چرت وپرتا تااینکه یکروز بی دلیل از خونه بیرونم کرد ۶ماه خونه پدرم باز خودم برگستم گفتم خودمو مدیون خودم نکنم تلاش کنمو.....

همین زودجوشی از خیلی مسایل ساده کوه میسازه بهتر تمرین کنید من خیلی زحمتا کشیدم ۶ماه زیر نطر مشاور هر ...

من عصبی بشم میرم بیرون معمولا میزم شهریار ی چرخ میزنم برمیگردم چون نمی‌خوام تو عصبانیت رومون ب روی هم باز بشه توهین بشه

من عصبی بشم میرم بیرون معمولا میزم شهریار ی چرخ میزنم برمیگردم چون نمی‌خوام تو عصبانیت رومون ب روی ه ...

خوبه ولی من خودم ب شخصه طرف مقابلم اینکارو کنه خیلی کفری میشم فک میکنم طرفم اصلا براش مهم نیستم 

چ بسا این حرکتو میزد ومن عصبانی تر میشدم البته ک بستگی ب طرف مقابل داره چجوریه ولی ز نطر من تمام مشکلات باحرف زدن درست حل میشه تمام مشکلات 

شما حرف بزنید 

یکی از اساسی ترین مشکلات من تو این زندگیم همینه ک شوهر اثلا بلد نیس حرف بزنه درواقعه حرف نمیزنه فقط قهر میکنه

براهمین نمیشه باهاش درست کرد زندگیو  

خوبه ولی من خودم ب شخصه طرف مقابلم اینکارو کنه خیلی کفری میشم فک میکنم طرفم اصلا براش مهم نیستم چ بس ...

در عصبانیت حرف زدن فقط کارو بدتر می‌کنه حرف رو باید تو آرامش زد ولی قبل اینکه آدم زده بشه ک متاسفانه ما دیر درک کردیم