2777
2789
عنوان

خانمها یک سوال شرعی.

1564 بازدید | 24 پست
من با خانواده عموم مشکل داشتم زن عموم بشت سرم حرف میزد منم وقتی ازم موضوع مشکل میبرسید فقط ظلمهایی که خونه عموم بهم شده رو بهشون میگفتم حالا زن عموم هی بیغام بس بیغام میفرسته که من هنارو حلا ل نمیکنم باید از من حلالیت بطلبه به نظرتون ادمی که اینقدر به من کتک زد و فحش میداد و بشت من چه تهمتها و حرفا که نزد بیش مردم به نظرتون این واقعن باید برم ازش حلالیت بطلبم
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
عمرا
اگر بلده حلالیت بطلبه پس چرا تا حالا خودش این کار را نکرده
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
عمرا
اگر بلده حلالیت بطلبه پس چرا تا حالا خودش این کار را نکرده
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین شوء حراجی در غرب تهران ( مشتری های نی نی سایتی ، عضو طلایی مثل همیشه تسویه قسطی می باشد )

عضو اشتراک طلایی جدید با محدویت تعداد پذیرفته میشود

انواع : مانتو _ روسری _ کیف _ کفش_ لباس بچه گانه _ وسایل سیسمونی _ آرایشی و بهداشتی _ لباس شب _ لباس مجلسی _ اسپرت _ شلوار لی _ کفش بچه گانه _ گن لاغری

از تاریخ 14/6/91 سه شنبه تا تاریخ 22/6/91 چهارشنبه

از ساعت 10 صبح تا 7 شب

شماره تماس :09191779562

ادرس : اریاشهر، بلوار مرز داران، بعد از خشکبار تواضع زیر پل خیابان ابراهیمی ، الوند14 ، نامدار11 ، زنگ شماره 1 روی زنگ نوشته شده سالن یاسمین
گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
ببین عزیزم خوب اون گفته
تو برو حلالیت بطلب
خدا جای خق نشسته
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

چند سال خونه عموت بودی
اصلا چرارفتی پیش اونا
میشه برام از اول قضیه رو بگی
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

مرحبا هنا مرحبااااا