2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرم آبادم.تامین اجتماعی گلدشت و شصت متری هم رفتم هیچ مشکلی نداشتهبیمارستان معتبری هستش نگران نباش

یکی از دوستان اونجا آزمایش داده میخواستم بدونم درصد اشتباهش چقدره یا نه معتبره پس اوکیه درسته؟من خودم دلفان نیستم 

..
یکی از دوستان اونجا آزمایش داده میخواستم بدونم درصد اشتباهش چقدره یا نه معتبره پس اوکیه درسته؟من خود ...

هر آزمایشگاهی میتونه درصد خطا داشته باشه

ولی درکل تامین جای معتبریه انشالا که مشکلی پیش نمیاد

🩵💙💙🩵
هر آزمایشگاهی میتونه درصد خطا داشته باشهولی درکل تامین جای معتبریه انشالا که مشکلی پیش نمیاد

ببخشید یه سوال داشتم ازتون 

من تا حالا بیمارستان تامین اجتماعی آزمایش ندادم 

جواب دهی چجوره؟یعنی به صورت کده?

..
ببخشید یه سوال داشتم ازتون من تا حالا بیمارستان تامین اجتماعی آزمایش ندادم جواب دهی چجوره؟یعنی به صو ...

هر بیمارستان و آزمایشگاهی یه رسید آزمایشگاه میده بهتون 

همون برگه جواب 

اگر تو رسید سایت و و رمز اینا نوشته ک الان دیگه همجا اینطوریه 

میتونید از طریق سایت جوابو ببینید

🩵💙💙🩵
هر بیمارستان و آزمایشگاهی یه رسید آزمایشگاه میده بهتون همون برگه جواب اگر تو رسید سایت و و رمز اینا ...

نه اخه میگه یه کد دادن بهش که اون کد دکتر میتونه از سیستم ببینه 

گفتم برگه ازمایشو عکس بگیر بفرس اینجوری گفت 

یعنی همچین چیزی نیست؟

..
نه اخه میگه یه کد دادن بهش که اون کد دکتر میتونه از سیستم ببینه گفتم برگه ازمایشو عکس بگیر بفرس اینج ...

اون کد یه ک دکتر باهاش میتونه ازمایش و..هرچی ک داده رو از رو سیستم جوابشو ببینه 

ربطی ب تامین اجتماعی و غیر اون نداره

همه‌جا همینه

🩵💙💙🩵