2777
2789
عنوان

رتبه کنکورم

684 بازدید | 14 پست

با رتبه ۵۲ هزار منطقه ۲ تجربی

۱۲۵ هزار کشوری و تراز کل ۶۶۳۴ امکان بهداشت عمومی چه ازاد چه دولتی هست؟ بنظرتون با توجه به این رتبه انتخاب رشته کنم؟ چون میگن حباب رتبه داریم

نه عزیزم قبول نمیشی 

ولی حتما انتخاب رشته بکن 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

حباب رتبه رو هر سال میگن من خودم  سال ۴۵ هزار آوردم از بس گفتن حباب داریم امیدوار شدم 

ولی آخرش نشستم پشت موندم و سال دوم قبول شدم

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال قضیه اش فرق داره اخه

هرسال میگن فرق داره 

اگه میخوای بری رشته خوب از الان بشین بخون 

چون جواب ها دیر میان و از اون طرف دیرتر شروع می‌کنی 

شاید الان امید ندم و آدم بده بشم ولی بعدا به حرفم می‌رسی 

هرسال میگن فرق داره اگه میخوای بری رشته خوب از الان بشین بخون چون جواب ها دیر میان و از اون طرف دیرت ...

نه ممنون ازت میدونم چی میگی اخه من امسال تصمیمم بود برم دانشگاه در کنارش برای کنکور بخونم خانواده رو نمیدونم چیکار کنم موافق نیستن دوباره پشت بمونم

احتمالش برات زیاد باتوجه به این که امسال ظرفیت دو برابر شده و خب شاید شانش پرستاری هم برات ازاد باشه

والا به من میگن بهداشتم نمیارم چه برسه به پرستاری😑