2777
2789

میگم شاید سلیقه من با مادرت یکی نباشه  میگه حتما یکی بوده که به من جواب بله دادی  میگم چه ربطی داره  

میگه بهرحال اگه نظر داد سعی کن دلشو نشکنی  گفتم بهتر نظر نده تا کدورت پیش نیاد میگه احتمال نظر دادنش زیاد  تو بهش بگو چشم اما به سلیقه خودت بخر  میگه نگی نه حتی اگه موافق نبودی اون چشم رو بگو  کار خودت رو کن   

همین اول بسم الله پایه کار و محکم کن

دو فردای دیگه سر هرچی باید بگی چشم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

خوب میگه...تو بگو چشم کارخودت بکن..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگ چیه شما ناراحت ش نکن من برا چیدن خونم مادرشوهرم هممش چید هیچی نگفتم بعد ک رفت من خودم چیدم این دفعه ک اومد کیف کرد گفت قشنگ تر شد

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

مگه برا خرید جهاز اصلا مادرشوهر میرع؟

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "