2777
2789
سونو مهر ایرانیان همسر رو اخرش راه میده داخل. سی دی هم 40 تومن میگیره. نیلو هم 35 تومن می گیره ولی ه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

چند هفتته؟؟اگه تازه ای بهت پیشنهاد نمیکنم الان سی دی بگیری چون اصلا چیزی معلوم نیست و اینکه صدا قلبش خیلی بلند نیست بهتره تحمل کنی و سر غربالگری دوم یه سی دی خوب بگیری که حداقا بفهمی چی به چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تو سونوگرافی کار میکنم .ما هم سی دی میدیم ولی به همه میگیم تو ماه های کم سی دی جالبی نمیشه

هفته پایینه . ساک رو دید ولی چیز واضحی توش ندید 

من خودم تو سونوگرافی کار میکنم .ما هم سی دی میدیم ولی به همه میگیم تو ماه های کم سی دی جالبی نمیشه

ممکنه کیفیت دستگاه باعث بشه مشخص نباشه یا مثلا از کجا بفهمیم دستگاهش خوبه و خود دکترش هم خوبه 

ممکنه کیفیت دستگاه باعث بشه مشخص نباشه یا مثلا از کجا بفهمیم دستگاهش خوبه و خود دکترش هم خوبه 

کیفیت دستگاهم مهم هست ولی جنین ۴ -۵ میلی متری صدای واضحی نداره .بعدشم زیاد صدارو نمیزارن چون ضرر داره رو قلب خیلی نگه دارن

کیفیت دستگاهم مهم هست ولی جنین ۴ -۵ میلی متری صدای واضحی نداره .بعدشم زیاد صدارو نمیزارن چون ضرر دار ...

شما تهرانی ؟ کدوم سونوگرافی ؟ 

سلام من ماه بعد میرم سونو اهل قم هسم میشه بگید کدوم سونو خوبه ؟ زن باشه؟و اینکه همسرمم بتونه بیاد داخل بتونم عکس یا فیلم بگیرم از صدای قلب بچه ؟و اینکه بخوام عکس یا فیلم بگیرم هزینه ای باید پرداخت کنم؟

یه سونویی بود رفتم وقت بگیرم نوشته بود همراه حق نداره بره داخل

😂فقط زود میخواسه سونو رو انجام بده بفرسه بیرون بعضی ها اینجورن ن اعصاب دارن ن چیزی درست حسابی ام حرف نمیزنن