2777
2789

نه متاسفانه نداشتم.اسمش سونوگرافیه نیاورانه میدون باهنر .فکر کنم ب 118 بزنگی بده شمارشو

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسسسیییییییی

فداااات ایشالا ک ب خوشی و سلامتی نی نیتون دنیا بیاد😍😍😍😍

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

منم دکتر صدری رفتم تهرانپارس واسه ان تی 169 گرفت بدون اینکه بگم بهم سی دی هم داد با کلی عکس با کیفیت

انومالی میرم هفته دیگ نمیدونم بازم میده یا نه😁

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  

واسه همراه هم اول همسرم اومد بعد گفتم میشه مامانمم بیاد گفت هرکی همراهته بگو بیاد تو

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  
منم دکتر صدری رفتم تهرانپارس واسه ان تی 169 گرفت بدون اینکه بگم بهم سی دی هم داد با کلی عکس با کیفیت ...

با بیمه 169 دادی؟برا من 255 شد 

آنومالی رو میرم خورشید

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
شاکری سمت آرژانتینه ؟ 

بله عزیزم کنار بیمارستان پاستور نو .... برای غربالگری رفتم نیلو برای سونو فرستاد شاکری ... یه دکتر خوش اخلاق با حوصله نیم ساعتی سونو طول کشید فقط خیلی معطلی داره شلوغه ..

راستی سی دی هم آبی بود با یه پوشه آبی .....دخترا هم صورتی بودن تو هفته 13 بهم جنسیت گفت با اطمینان کامل 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
با بیمه 169 دادی؟برا من 255 شد  آنومالی رو میرم خورشید

بله با بیمه