2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی سریال 8ونیم دقیقه فیلم دادن بهشون  

منم موخوام  

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

من سونوی چهاربعدی رفتم سی دیه فیلمشو داد 5 سال پیش بود قیمتش یادم نیست اما سونوگرافیه نیاوران رفتم

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
اره هستن، بعضی هاشون پشت درشون نوشتن برای گرفت سی دی از سونوی بارداری به منشی اطلاع بدین، هزینه اش د ...

پس الان حتما 100 میگیرن !

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

واااای سپیدارجون هنوز اوایل حاملگیته  

انشاالله کنجدت سالم باشه و بیاد بغلت.

توروخدا واسه منم دعا کن

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
واااای سپیدارجون هنوز اوایل حاملگیته     انشاالله کنجدت سالم باشه و بیاد بغلت. توروخدا و ...

عزیزم هنوز باورم نمیشه 

خیلی کلافه ام دوست دارم برم سونو بگه هستش قلب داره 

خیلی انتظار سخته 

ایشالا شما هم به زودی مامان بشی 

عزیزم به قیمت ضرر زدن به بچه؟ بهتر نیس بیشتر اطلاعاتتونو در این زمینه ببرین بالا؟ یه سرچ تو نت بزنین ببینین چه ضررهایی داره

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ ؛ آیا خدا برای بنده اش کافی نيست؟
عزیزم به قیمت ضرر زدن به بچه؟ بهتر نیس بیشتر اطلاعاتتونو در این زمینه ببرین بالا؟ یه سرچ تو نت بزنین ...

فیلم گرفتن از سونوگرافی ضرر داره >؟ چه ضرری؟