2777
2789

ببینید تصمیمم درسته یا نه.اول تو اشنایی گفت خونه کامل مستقل میگیرم بعد تو عقد گفت نه تو یه حیاط خونه اجاره کنیم بعد که باباش یه ساختمون چندطبقه خرید بزور گفت بریم چندسالی اونجا.بعدم که رفتیم انقدز با خانوادش داستان داشتیم گفتم طلامیفروشم یه خونه اجاره کنیم.یکسال جدابودیم که باباش مرد گفت باید پیش خانوادم باشم یا برمیگردی یا طلاق.منم گفتم نمیرم از خونه بیزونم کرد با این حال باز نرفتم قبول کردم رفتیم اونجا واحد قبلیمونم اجاره داده بودن به فامیلشون واحد کوچیک رو دادن ما.گذشت همه اینا منم باهاش ساختم فهمیدم خیانت میکنه بهم .دیگه گفتم این ادم که نه خونه مستقل داره نه وفاداره رفیق بازم ک هست .گفتم جدایی بهترین راه 

بنظرتون تصمیمم درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکلی بمونی به پاش؟ این مرد زندگی نبوده و نیست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین