سلام کسی هست که بیاد پایه باشه تو رقابت باشیم برای لاغری؟هرچیزی که میخوریم یا ورزش که میکنیم به هم دیگه اطلاع بدیم..خیلی دوستدارم برگردم به وزنی که در دوران مجردی بودم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته منم وزنم اوکی بود تا اینکه متاهل شدم و یکم خوشگذرونی همراه با جوش و ناراحتی که باعث شد تیروئید کم کار بگیرم..رفتم دکتر درمان دارو خوردم نرمال شدم..دیگه دکتر گفت دارو رو مصرف نکنم داروی تیروئید منظورمه
منم خرداد ۷۲ بودم الان ۶۴ شدمرژیم من اینطوری بود که تو طول هفته برنج ۵ قاشق+نان دو کف دست+کیک و شیری ...
یه چیزی بگم؟
من خیلی بدغذا میخورم.یعنی کلا گوشت نمیخورم جیگر و کباب و ماهی هم که اصلا حرفشو نزن..صبحانه هم که قرن عوض بشه میخورم..ناهار کامل میخورم..شام هم اگر همسر جان اجازه بده نمیخورم با میوه خودمو مشغول میکنم ولی چکنم که شوهرم خیلی شکمو وتپله وزنش۱۳۰کیلو هست..دیگه مثلا من نظام بخورم. اون میگه بخور و بزور غذا میده😕😂
عزیزم منم هستم،، اگه اکانت روبیکا داری بده بریم تو رقابت خیلیم هیجانی ام برای این موضوع واقعا میخوام لاغر کنم مطمئن باش تو هم میتونی با هم لاغر میکنیم🤤😂