2777
2789
عنوان

لاغری لاغرشدن

232 بازدید | 17 پست

سلام کسی هست که بیاد پایه باشه تو رقابت باشیم برای لاغری؟هرچیزی که میخوریم یا ورزش که میکنیم به هم دیگه اطلاع بدیم..خیلی دوستدارم برگردم به وزنی که در دوران مجردی بودم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ۶۸ کیلوهستم قدم۱۶۳ میخام بشم۵۵

منم خرداد ۷۲ بودم الان ۶۴ شدم

رژیم من اینطوری بود که تو طول هفته برنج ۵ قاشق+نان دو کف دست+کیک و شیرینی و بستنی حذف+آب و سبزی و میوه فراوان

اگه رعایت میکردم جمعه ها به خودم جایزه میدادم مثلا یه بستنی

البته منم وزنم اوکی بود تا اینکه متاهل شدم و یکم خوشگذرونی همراه با جوش و ناراحتی که باعث شد تیروئید کم کار بگیرم..رفتم‌ دکتر درمان دارو خوردم نرمال شدم..دیگه دکتر گفت دارو رو مصرف نکنم داروی تیروئید منظورمه

سلام گلم اگر میخوای لاغر بشی که کار به مجرد و متاهلی نداره😕😂

سلام عزیزم.من لاغر هستم خودم شکمم اینا تخته کمرم باریکه

همینجوری ورزش میکنم واسه سلامتی نه لاغری

واسه همین گفتم فکر نمیکنم کمکی از دستم بر بیاد

قوی تر از دیروز💙🦋
منم خرداد ۷۲ بودم الان ۶۴ شدمرژیم من اینطوری بود که تو طول هفته برنج ۵ قاشق+نان دو کف دست+کیک و شیری ...

یه چیزی بگم؟

من خیلی بدغذا میخورم.یعنی کلا گوشت نمی‌خورم جیگر و کباب و ماهی هم که اصلا حرفشو نزن..صبحانه هم که قرن عوض بشه میخورم..ناهار کامل میخورم..شام هم اگر همسر جان اجازه بده نمیخورم با میوه خودمو‌ مشغول میکنم ولی چکنم که شوهرم خیلی شکمو وتپله‌ وزنش۱۳۰کیلو هست..دیگه مثلا من نظام بخورم. اون میگه بخور و بزور غذا میده😕😂

سلام عزیزم.من لاغر هستم خودم شکمم اینا تخته کمرم باریکههمینجوری ورزش میکنم واسه سلامتی نه لاغریواسه ...

اها خوشبحالتون‌ سالم و موفق باشی عزیزم..منم ایروبیک میرم در طول هفته روزهای زوج..شنبه.دوشنبه.چهارشنبه

اها خوشبحالتون‌ سالم و موفق باشی عزیزم..منم ایروبیک میرم در طول هفته روزهای زوج..شنبه.دوشنبه.چهارشنب ...

ایروبیک خیلی خوبه برای لاغری ادامه بده حتما

ممنون گلم همچنین

قوی تر از دیروز💙🦋