2777
2789
عنوان

مشاور انتخاب رشته یعقوبی

2474 بازدید | 20 پست

بچها کسی این موسسسه رو میشناسه یا باهاش کار کرده؟؟ خوبه کارشون  من واسه یسری یوال مجبور شدم 

شمارمو ثبت کنم الان داعم زنگ میزنن میگن بیا واست انتخاب رشته کنیم رتبمم خیلی مزخرفههه اصلاا یه درصدم فک نکنم قبول شمم نظرتون؟ 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بنظرم شانس تو امتحان کن

هزینش چقدره؟

من ب بچه های خدمم میگم ک امسال حتما انتخاب رشته‌کنین

سال بعد اوضاع برای پشت کنکوری ها خیلی سخته و احتمال اینکه بدتر بشه رتبتون هست

رتبت چند شد؟

حتما انتخاب رشته کن امسال 

اما تحقیق کن حتما قبلش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۰۰ ریختم حسابشون بعد دیدم همینجا گفته بودن کلاه بردارن وفلان منم لغو کردم ..بهم اول گفتن ۳۰۰ بزن حساب تا رزو بشه بعد اگر نخواستی پولت رو می‌دیدم حتی اونم ندادن

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بنظرم شانس تو امتحان کنهزینش چقدره؟من ب بچه های خدمم میگم ک امسال حتما انتخاب رشته‌کنینسال بعد اوضاع ...

۵۰ هزار 😐😔😔😔

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
من ۳۰۰ ریختم حسابشون بعد دیدم همینجا گفته بودن کلاه بردارن وفلان منم لغو کردم ..بهم اول گفتن ۳۰۰ بزن ...

به منم ندادن 🤣🤣🤣 ولی تا جا داشت سواال پیچشون میکردم 

۵۰ هزار 😐😔😔😔

روزانه با سوابق شانس داری عزیزم 

رشته های خوب مثل فیزیک شیمی ریاضی ژنتیک زیست ک میتونی ادامه تحصیل بدی استاد دانشگاه بشی یا انواع استخدامی شرکت کنی

حتی رشته های دیگه ای هم هستن حقوق پیام نور روانشناسی پیام نور علوم کامپیوتر یا شیمی کاربردی روزانه 

دفترچه سوابق اومد حتما نگاه کن

کمک خواستی در خدمتم

روزانه با سوابق شانس داری عزیزم رشته های خوب مثل فیزیک شیمی ریاضی ژنتیک زیست ک میتونی ادامه تحصیل بد ...

تراز سوابقم ۷۸۰۰ کنکورو خراب کردم 😔

به منم ندادن 🤣🤣🤣 ولی تا جا داشت سواال پیچشون میکردم

گیر داده بودن امروز تماس گرفتن چهل ساعت گیر داده بودن گفتم آقا نمیخوام تازه ۴ ملیون هزینه می‌گرفت مشاورای دیگ نهایت ۲ تومنه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

روزانه با سوابق شانس داری عزیزم رشته های خوب مثل فیزیک شیمی ریاضی ژنتیک زیست ک میتونی ادامه تحصیل بد ...

والا من یه کلام گفتم من این رشتهارو نمیخوام دلم پیرا  میخواس باز یکی دیگه زنگ زد گف اره من مشاور درشدم شانستون تو ازاد پیرا ازاد خوبه ما امسال تا ۶۵ هزارم میگیم شانس دارن از ایناا هزینشم خیلیی بالاس ۴۵۰۰ من ندارم اگه داشتمم ریسک نمیکردم 

والا من یه کلام گفتم من این رشتهارو نمیخوام دلم پیرا میخواس باز یکی دیگه زنگ زد گف اره من مشاور درش ...

عزیزم من با هزینه مناسب انتخاب رشته انجام میدم اگه مایل باشی درخدمتم 

عزیزم من با هزینه مناسب انتخاب رشته انجام میدم اگه مایل باشی درخدمتم

بنظرت این چیزا که اینا میگن راسته اخه با ۵۰ هزار میشه پرستاری یا مامایی ازاد رفت؟