2777
2789
عنوان

مشاور انتخاب رشته یعقوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 20 پست
بنظرت این چیزا که اینا میگن راسته اخه با ۵۰ هزار میشه پرستاری یا مامایی ازاد رفت؟

ببین درحالت عادی بنظرم اصلا امکان پذیر نیست

شاید امسال بخاطر ترازای سیوی و محرومیت و اینا یکم اوضاع بهتر بشه برای انتخاب رشته ولی اونقدر زیادم تاثیرگذار نیست

مشاور نمیتونه معجزه کنه

ببین درحالت عادی بنظرم اصلا امکان پذیر نیستشاید امسال بخاطر ترازای سیوی و محرومیت و اینا یکم اوضاع ب ...

عزیزم درخواست دادم 💗

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت این چیزا که اینا میگن راسته اخه با ۵۰ هزار میشه پرستاری یا مامایی ازاد رفت؟

ببین شاید امسال بخاطر ترازای سیوی و محرومیت یکم اوضاع برای انتخاب رشته بهتر بشه ولی اونقدر زیادم تاثیرگذار نیست 

مشاور نمیتونه معجزه کنه 

سلام عزیزممن امسال از یعقوبی برای انتخاب رشته کنکور ریاضیم مشاوره گرفتممیتونم بگم افتضاحح بودنتروخدا ...

ایشلا مشگلت حل شه عزیزم 

من خداروشکر یه حرفشون گوش نکردم و پول ندادم الان مهتدسی کامپیوتر روزانه قبول شدم...

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌