2777
2789

سلام دوستان من ۳۷هفته ام.ترشحات آبکی دارم.همیشع توهم نشت کیسه آب دارم و میترسم کیسه آبم نشت کنه.موقه ی نشتن وپاشدن یا عطسه و سرفه چیزی ازم خارج نمیشه یا احساس خارج شدن مایع گرم رو ندارم.اما خب مثلا وقتی میرم پیاده روی دستمال میذارم نمناک میشه یا شورتم همینطور.درکل گرمایی هستم وقتیم ک راه میرم کل بدنم عرق میکنه اینجورموقه هاکلا گیج میشم میترسم ازکیسه آبم باشه.اگه کیسه آب نشت کنه قشنگ متوجه خروجش میشیم؟ینی جوری هس ک احساس بشه؟؟لطفاتجربه هاتونوبگید

ترشحات روزای و هفته های اخر شدید میشه

منم ۳۷ هستم الان ۲ ۳ هفته ست زیاد شده

نشتی انگار هوری اب میریزه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی از ترسهای ووران بارداریم بود.

اگه کیسه پاره بشه ی حجم زیادی از اب خارج میشه

ولی اگر سوراخ ریز بشه فقط با سونو معلومه چقدر حجم اب کم شده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ترشحات روزای و هفته های اخر شدید میشهمنم ۳۷ هستم الان ۲ ۳ هفته ست زیاد شدهنشتی انگار هوری اب میریزه

پس ینی اگه نشتی باشه آدم خودش زودی میفهمه درسته؟؟

من خسته شدم دیگه ازاین ترشحات البته دکترم واسه پمادکلوتریمازول ۲درصدتجویزکرده اونم چن روزی هس استفاده میکنم

اره بابا ایت ترشحات رو منم داشتم خیلی زیاد کیسه اب کامل فرق داره بعدم هفته 37 دیگه چرا استرس داری با ...

آخه میترسم نشتی باشه متوجه نشم.چمیدوتم والا دیوونه شدم تواین بارداری دیگه

پس ینی اگه نشتی باشه آدم خودش زودی میفهمه درسته؟؟من خسته شدم دیگه ازاین ترشحات البته دکترم واسه پماد ...

بله عزیزم. نگران نباش

من فردا ۳۷هفته و ۱ روزم

بعدازطهر وقت سزارین دارم. خواهشا برا سلامتی پسرم و خودم دعا کن  

از سرشب دارم گریه میکنم. دلم بدجور گرفته  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بله عزیزم. نگران نباشمن فردا ۳۷هفته و ۱ روزمبعدازطهر وقت سزارین دارم. خواهشا برا سلامتی پسرم و خودم ...

چراگریه عزیزم؟؟من روز زایمانم با شادی میرم هرچقدم ک درد داشته باشم ازبس ک استرس واظطراب کشیدم.منم امروز ۳۷هفته ویک روزم ولی زایمانم طبیعیه باید منتظرباشم تادردام شروع بشن ولی اصلا خبری نیس خسته شدم ازاسترس ازاین توهماتم ازاین انتظار.واست ازته دلم دعا میکنم ک زایمان عالی داشته باشی و گل پسرتو بسلامتی بغل بگیری.توم واسه من دعاکن زودترزایمان کنم وپسرموبغل بگیرم ویه نفس راحت بکشم.

چراگریه عزیزم؟؟من روز زایمانم با شادی میرم هرچقدم ک درد داشته باشم ازبس ک استرس واظطراب کشیدم.منم ام ...

ان شالله عزیزم بسلامت زایمان میکنی

منم دیروز ۶عروب زایمان کردم و فردا ترخیص میشم. خیلی درد داشتم

ان شالله عزیزم بسلامت زایمان میکنیمنم دیروز ۶عروب زایمان کردم و فردا ترخیص میشم. خیلی درد داشتم

بسلامتی عزیزم.قدم کوچولوت مبارک😘😘ایشالا ک زودتر حال جسمیتم اوکی میشه.من ک خیلی اذیتم ولی خبری ازدرد زایمان نیس نمیدونم تاکی باید صبرکنم.

بسلامتی عزیزم.قدم کوچولوت مبارک😘😘ایشالا ک زودتر حال جسمیتم اوکی میشه.من ک خیلی اذیتم ولی خبری ازدر ...

سلامت باشی

ان شالله ک ب دل خوش و تن سلامت زایمان میکنی. زایمان چ طبیعی چ‌سزارین خیلی خیلی سخت و درد اور. ولی وقتی بچه تو بعل میگیری و شیر میدیش همه اش ب آنی از خاطرت میره

سلامت باشیان شالله ک ب دل خوش و تن سلامت زایمان میکنی. زایمان چ طبیعی چ‌سزارین خیلی خیلی سخت و درد ا ...

آره واقعا.ب شدت منتظر همون لحظه ام برام خیلی دعاکن زودتر زایمان کنم.تحملی واسم نمونده دیگه.اکثرکسایی ک میشناختم و بامن هم هفته بودن زایمان کردن ونی نی هاشونوبغل گرفتن ولی من منتظرم میدونم هنوز وقت دارم ولی خب دست خودم نیس طاقت ندارم دیگه.