2777
2789
عنوان

عشقولیای باتجربه بیاین😍😀

229 بازدید | 23 پست

سلام بچهاااا حالتون خوبه؟😍میگم من امروز روز ۲۲سیکلمه اقدام واس بارداریم داشتم همش ترشح آبکی سفید بدون بو دارم بنظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟؟😲😲😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اییییش خوشبحال مردا تمیزن بخدا زنا هزار تا درد دارن اق😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزا تخمک گذاریته

ن عشقم خو میگن ترشح تخمک گذاری لغزنده چشبناک و بی رنگه بعدم روز پانزده اون ترشح داشتم😭

نمیدونم والا😲😲😲😲 😆😆😆😆😆

اومدی منو دق بدیو بری؟؟؟😲😀😀😀

نشونه خوبیه ... من اون ماهی که باردار شدم این ترشحات رو دیدم ...

دعا کن منم این ماه تخم بزارم دلم نی نی میناد😍😍😍