2777
2789
عنوان

تیزهوشان قبول شدم نرفتم

487 بازدید | 19 پست

دوستان من کلاس نهم آزمون نمونه و تیزهوشان دادم

هردوش‌ رو قبول شدم ولی زیاد تحقیق نکردم و رفتم‌ نمونه دولتی

الان دوازدهمم و خیلییی پشیمونم از بس همه میگن تیزهوشان بهتره و تعریف میکنن

همش حسرت میخورم و حال و حوصله درس خوندن ندارم و میگم اگر الان تیزهوشان رفته بودم کنکورم تضمین شده بود تا یه حد زیادی و تو مسابقات و زمینه های مختلف کار می‌شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی نرفتی تیزهوشانم مناسب همه نیست خیلیا ازفشار درسی زیاد بیمار میشن کلا زده میشن از درس مورد زیاد دیدم. همه هم قبولی صدرصدی ندارن خوب کسی تیزهوشانه خودش میخواد میخونه که قبول بشه وگرنه اینطوری نیست که بگی ۲۰۰ نفر یه مدرسه تیزهوشان همه دکتر شدن. شاید۱۰ نفرشون

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان دیگع تقریبا آخر کاری واسه این فکرا دیره اگه همینجوری خودت و اذیت کنی کنکور و از دست میدی...تازه به نظرم نمونه رقابت سالم تری داره و رتبه های خوبی هم میده هر سال

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
خوب کردی نرفتی تیزهوشانم مناسب همه نیست خیلیا ازفشار درسی زیاد بیمار میشن کلا زده میشن از درس مورد ز ...

اخه من خودم آدمیم که باید فشار روم باشه تا خیلی زیاد تلاش کنم میگم شاید تیزهوشان برام مناسب تر بود با وجود سختی هاش

بر فرض که کار اشتباهی کردی چرا باید حسرتشو بخوری ، چیزی گذشت ، یعنی تموم شده و رفته 

قبولی های کنکور هم فقط از تیزهوشان نیست ، منم نمونه درس خوندم و خدارو‌ شکر به هدفی که همیشه رویام بود رسیدم