2777
2789

من دعواشون کردم  اصلا من دعوا نکردم سر یک حباب ساز بود موادشو ریخت رو فرش من گفتم فلانی هواست باشه ریختی رو فرش همین اونم با لحنی معمولی  دیگه هیچی نگفت رفت ب مامانش گفت دعوام کرده  بعد ما توی ساختمونیم بامادرشوهرم اینا ... بعد خواهرشوهر موقع رفتن توراه پله شنیدم بلند گفت که من بشنوم آخه داشتم جارو میکردم در خونم باز بود گفت  مادرشوهرم بهش میگه دعواش نکن‌...  بعد اونم جوابش میده ن دیگه ماهور بدون مامانش جایی نمیره و... واقعا بهم بر خورد نمیدونم ب روی مادرشوهرم بیارم یان ؟ این همه بچه هاشون میان وبهم میریزن چیزی نمیگم الان اینجور بده شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر شد اتفاقا ، به رو نیار بذار بچه شو دیگه نیاره یا به رو بیار که گفتی تا پایش بمونه رو بیل دیگه بچه شو نیاره خودش نگه داره

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
همینه دیگه آخر سادگی اینه. چندروز دیگه باز بچه میاد فکرکردی تموم شد اونموقع دیگه نزاربیاد به مادرشوه ...

الان قراره بیاد میگم بهش اما نمیدونم چطور بگم که فک نکنه نشنیدم چی گفتن

خب عزیزم مقصر شماییاز اول بچه بدون مادر و پدر نباید راه میدادی خونت

من اصلا رو نمیدم  چندبار در زدن  خوده مادره میارتش  میگه میخواد بابچت بازی کنه برهمین راه میدم رو در وایستی قرار میگرم