2777
2789
عنوان

کمککک

63 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

من ۲۲ سالمه ۳ ساله با دوس پسرم باهمیم خانواده هامونم میدونن بعد خونواده من خیلی بدن اصن بلد نیستن درست رفتار کنن با طرف نه مامانم نه بابام اصن حس مادرانه و پدرانه ندارن دل خوشی ازشون ندارم. دوس پسرمم میگه من نمیتونم با همچین خونواده ای وصلت کنم خودمم بهش حق میدم😞

خودمون باهم هیچ مشکلی نداریم تو این ۳ سال ولی خب بخاطر خونواده من میگه هیچ اینده ای نداریم نمیتونیم ازدواج کنیم

چیکار کنم؟ خیلی همو دوس داریم ولی اصن دلم به جدا شدن نمیره😭😭

۹۹ درصد این آقا پسر علاقه ای بهتون نداره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تورو دوس داشته باشه میاد میگیرتت 

من داییم و زن داییم انقد پولدارو گدان دخترشون شوهر دادن اصن خرج نمیکردن واس دخترشون ارزش قائل نمیشدن ولی خانواده داماد سنگ تموم گذاشتن واس پسرشون 

داماد میدونس اینا گدان و واسش مهم نبود 

مهم دخترداییم بود ک بهش برسه چون دوسش داشت 

تورو دوس داشته باشه میاد میگیرتت من داییم و زن داییم انقد پولدارو گدان دخترشون شوهر دادن اصن خرج نمی ...

عع

اخه میدونی با مامانم و بابام رفتیم بیرون برخورداشون خوب نبود باهاش

بعد اصن انگار با دوس پسرم پدر کشتگی دارن نمیدونم چرا