خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
ربط ینداره عقب انداختی دو روز برو بی ب یچک بزنمن ۴ماهمه الان احساس میکنم دروغه باردارم اصلا هیچی حسی ...
من باردار بودم لکه داشتم اما بیشتر عین خون ابه بود فکر میکردم پریود شدم عیدم بود اهمیت ندادم علائم فقط کمر درد داشتم حسم میگف باردارم یعنی همش تو مغزم بود بقیه حتی بعد ازمایشمم دیدن باور نکردن چون من مطمئن بودم اون پریودی بود ولی با حسم رفتم جلو الانم اون ماهی ک پریود میشم حس میکنم ک قراره پریود شم ولی اینماه ی حس عجیبی دارم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ولی دمای بدن واقعیته لقاح گرفته باشه دمای بدن بالا میمونه
الان من نزدیک موعدمه نمیدونم کمر درد دارم همش گرسنمه یکم خیلی کم اما حالت تهوع هم بهم دست میده انگار رو دلم سنگینه یکم زیر شکمم درد میگیره خسته و بی حوصله هم هستم دمای بدنمم بالاس با این تفاسیر من باید باردار باشم اما منتظرم تا موعدم بشعهه☹️☹️☹️
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
انشاالله که باردارین💚دمای بدنتون چطوره؟ سردتون نیست؟
مرسی انشاله همچنین
نه سردم نیس حس میکنم بدنم داغه