2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 52 پست
یعنی اینقدر دهن بینی؟ عزیزم کلا قید ازدواج رو اینطوری باید بزنیچون هر کسی یه ایرادی داره و قطعا یه ن ...

نه خب ولی خودمم برای قیافش یکمی ناراضی بودم اون که اینطوری گفت دیگه کلا دودل شدم 

البته قیافش بدم نیستا شاید ریش و سیبیل بزاره بهتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینقدر دهن بینی؟ عزیزم کلا قید ازدواج رو اینطوری باید بزنیچون هر کسی یه ایرادی داره و قطعا یه ن ...

من شوهرم یکم بوره خیلی خیلی کم

جوریکه یکی تو عکس ببینه خیلی معلوم نمیکنه

بعد یکی از فامیلامون گفته بود چرا میخوای با این جوجه طلایی ازدواج کنی

ینی خیلی سم بود فامیلمون

تو خانواده شوهرم برادر شوهرم خیلی بور بود برعکس شوهرم چشماشم زیتونی

پسرم به اون رفته بدنیا که اومد همون فامیلمون با خانوادش برگشت گفت دیدی گفتم با این ازدواج نکن بچتم قیافش عین اینا شد بور پسر بور بدرد نمیخوره که😑😶🙄☹

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
بله ظاهر خیلی مهمه، مخصوصا اگه خودت خوشگلی. گول حرفای ظاهر بعدا عادی میشه....نخور. ببین اگه به دلت ن ...

خودم تقریبا قیافم خوبه برای همین فامیلمون میگفت اینهمه خواستگاری رد کردی برای این

البته خودم اولا میگفتم قیافه زیاد ملایم نیست اخلاق برام مهمتره اما الان دودلم

اونوقت اگر یکی اومد قیافش عالی ولی اخلاقش صفر جوابت مثبته؟

خواستگار خوش قیافم داشتم اما انقدر طرف بی ف هنگ و دختر باز بود حالم تزش بهم می‌خورد اصلا فکر به ازدواج با اون آدمم حالم رو بد میکرده و دیگه قیافش تو نظرم نمیومد

حالا مادر همون شخصی بهم تیکه میندازه که پسر من که خیلی خوش قیافس

من شوهرم یکم بوره خیلی خیلی کمجوریکه یکی تو عکس ببینه خیلی معلوم نمیکنهبعد یکی از فامیلامون گفته بود ...

من خودم سفید و بودم میگفتم از مرد سفید خوشم نمیاد این دقیقا سفیده اما بوز نیست 

همون رنگ پوستش رو خوشم نمیاد

اخه همیم فامیلمون شوهرش اصلا خوشگل نیست😐😐😐واقعا قیافه خواستگار من خیلی بهتره

ولی خیلیییی شوهرش آقا و متینه همه چی تمومه و زندگیش خوبه بعد اومد این حرفو به من زد 

خاستگار من همه چی تمومه ولی ۱۶ سال ازم بزرگتره همه میگن قبول نکن😕

فاصله ی سنی زیاد خیلی بده ولی ببین آدم بروزیه و خودت مشکل نداری 

من یکی اومد خواستگاریم همه چیش عالی بود ولی بیست سال ازم بزرگتر بود بابام رد کرد ولی گفت اگه فاصله سنی کمتر بود عمرا رد میکردم

من خودم سفید و بودم میگفتم از مرد سفید خوشم نمیاد این دقیقا سفیده اما بوز نیست همون رنگ پوستش رو خوش ...

من بنظرم شوهر واقعا زیباست بین مردا ولی فامیلمون اینجوری میگه

پسرمم دیگه به هر حال ژن اونا رو داره دیگه وقتی کل خونواده شوهرم بور و چشم رنگین دیگه چه توقعی میشه داشت😐

منم راضیم که بچم شبیه خونواده شوهرم شده

اون فامیلتونم بعید نیست بخاطر موقعیت پسره حسادت میکنه

خلاصه توجه نکن اخلاق مهمه

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید