2777
2789
عنوان

خواستگار

771 بازدید | 52 پست

سلام

یه خواستگار برام اومده خیلی خانواده اصیل و خوبی داره به هرکس میگیم میشناسه و کلی ازشون تعریف میکنه خود پسره من باهاش تو جلسه ی اول حرف زدم خیلی متشخص بود و خوب صحبت می‌کرد فهمیده و تحصیل کرده داره کارشناسی میگیره و استخدام رسمی وزارت کشوره وضع مالیش خوبه سنشم خوبه 

من درسم براک خیلی مهمه بهش گفتم گفت هیچ مشکلی ندارم برای کارم همینطور مامانشم گفت که ما عروس اولمون درس خونده توام بخون برای کار کردنم هرجور خودتون تصمیم بگیرید 

در کل همه چیش عالیههههه جز قیافش😐😐😐قدیم بلنده هیکلش خوبه رو به لاغره اما یکی از فامیلامون قیافش دید گفت له اه چقدر زشته میخوای زن این بشی

اصلا دودل شدم نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفشون گوش نکن یکی میاد قیافه داره اخلاق نداره اون و میخوای کجای دلت بزاری

قیافه رفته رفته عادی میشه چه خیلی زیبا چه زشت

هم برای دختر هم برای پسر

تو ازدواج سنتی واقعا کیس خوبیه

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید

یعنی اینقدر دهن بینی؟ 

عزیزم کلا قید ازدواج رو اینطوری باید بزنی

چون هر کسی یه ایرادی داره و قطعا یه نفر پیدا میشه میگه اه اه

ببینی خودتو تو فامیل اونا دیدن چقدر به مادرشوهر گفتن اه اه این می‌خواد عروست بشه

پس دهن مردمو که نمیتونی ببندی ذهن خودت رو باز کن

بله ظاهر خیلی مهمه، مخصوصا اگه خودت خوشگلی. گول حرفای ظاهر بعدا عادی میشه....نخور. ببین اگه به دلت نمیشینه ردش کن. اگه واقعا خودتم خوست نمیاد از قیافش منظورمه. وگرنه اون فامیل شما ممکنه از حسادت اون حرفو زده باشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

وااااااااا،این چه حرفیه،اولا خدا هرکی که آفریده یه زیبایی بهش داده،موقعیت به این خوبی،سر قیافه که اصلا در طول زندگی عادی میشه،وچیزی که میمونه اخلاق و شرف و انسانیت،واقعا به گوشت نخورده که چه چیزهایی تو زندگی مهم!!!!!

شبی اومدن خواستگاری که جواب کنکورم اومده بود

بعد میگفت این استرس طبیعیه ولی خودتونو اذیت نکنید هرچی خدا بخواد پیش میاد منم تو شرایط شما بودم چند سال دیگه اصلا به این دوران میخندین 

واقعا من اروم شدم با حرفاش و اینکه مذهبی هم هستن آدم چشم و دل پاکیه اما خشک مذهب نیستن کاملا میانه تیپ و لباسش هم به روز بود

ولی با اون حرف فامیلمون کلا یه جوری شدم از قیافش