2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 52 پست
😂😂😂😂😂نظرمو کلا درباره مرد سفید عوض کردی

از نظر من مردای سفید و بور خیلی بهترن خونسردتر و منطقی تر هم هستن. مردای تیره میگن گرمن خیلی و تند مزاج و اخلاقشونم خب تند تره زودتر از کوره در میرن. در ثانی بچه هات تیره شدن نیای تاپیک بزنی که بچمو مسخره میکنن تو فامیل برای که تیره شده. خلاصه داعشی هستن مردای تیره پوست و مو. 🤣🤣🤣😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا جوجه هاتو حفظ کنه😘اینقدر دخترای بور تو بچگی بامزه میشندخترم خیلی شبیه مادربزرگ پدری و عمه هاشهه ...

وای خدا چقد جیگر پس😍

من سبزه ام ولی واقعا همرو خدا کشیده دیگه وقتی فامیل شوهر خوشگلن چرا باید آدم ناراحت بشه آخه

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
نه به نظرم یکم باید قیافش تغیر بده ولی اونقدرم زشت نیستاین خودش دیر ازدواج کرده هر کاری کرد که من نز ...

ازدواج هندونه در بستست نمیشه توش دید مگه این ببریش و بری داخلش شاید همین خواستگار خوب هم بعد ازدواج بفهمی مشکل داره ولی مهم ترین چیز این که به حرف دیگران گوش ندی و از سر عقل تصمیم بگیری باور کن ازدواج یکی از مهم ترین تصمیمات زندگی هست به خاطر حرف خاله خانباجی ها زندگیتو خراب نکن 

یه مدت بدون عقد و محرمیت باهاش رفت و آمد کن اگه دیدی واقعا همون قدر از نظر اخلاقی و کاری و خانوادگی خوبه سریع برو سراغ ازدواج 😄

وای خدا چقد جیگر پس😍من سبزه ام ولی واقعا همرو خدا کشیده دیگه وقتی فامیل شوهر خوشگلن چرا باید آدم نا ...

جاری بزرگه من سبزه ست

چشم و ابرو  و موهاش انگار پر کلاغی رنگ شده از بس مشکیه پوستش کمی تیره ست

اونوقت دختر بزرگش اینقدر سفید و بوره

چشمای درشت به رنگ دریا آبیه آبی

دقیقا مثل مادرشوهرم و برادرشوهرم که شهید شده

ازدواج کرده و خودش دوتا دختر داره

اونا هم مثل مامان شون بور و سفید و هر دو چشم رنگی

اینقدر خدا تو خلقتمون سلیقه به خرج داده قربونش برم❤️😍

ازدواج هندونه در بستست نمیشه توش دید مگه این ببریش و بری داخلش شاید همین خواستگار خوب هم بعد ازدواج ...

وآقا ازدواج کردن سخته خودمم همش میترسم و نگرانم

ولی خانوادم کاملا موافقن همه هم میگن اینارو تز کجا پیدا کردین خیلیییی خانواده عالی هستن ولی خیلی استرس دارم از یک طرف دلمه از یک طرف نگرانم و پشیمون میشم

جاری بزرگه من سبزه ستچشم و ابرو و موهاش انگار پر کلاغی رنگ شده از بس مشکیه پوستش کمی تیره ستاونوقت ...

وای چه جالب!

پسرم موهاش طلایی و چشماشم سبز زیتونی ولی موهاش مث اونا لخت نشد مث موهای خودم فر شده😂😍

قشنگ ترکیبی شدهرم میگه من مشکل داشتم مث اینا بور نشدم ولی بچم به برادرم رفته😂

من تنها چیزی که مطمئنم اینه که بچه ها قدشون بلند میشه چون خودم ۱۸۱ ام شوهرمم ۱۸۸

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید