2777
2789
عنوان

مامانم از وقتی فهمیده دو قلو باردارم اومده خونمون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 90 پست
مامان من که حتی وقتی لکه بینی داشتم تو بارداری نیومد دیگه خودم با بدبختی کم و بیش کارار رو انجام مید ...

انشالله که دل هاتون بهم نزدیک بشه...بازم مادرته گلم ..من الان ۱۷ساله دلتنگ مادرم تو اوج جوانی رفت از پیشمون 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم بخاطر همین میترسم امسال بچم مرد اگه سال دیگه اقدام کنم فاصله سنی بچه اولم با سومی میشه ۶ سال ...

متاسفم

دیگه پیش اومده

نه بد نمیشه

ولی انگار دو تا بچه تک فرزند داری

خیلی دوست و نزدیک نمیشن با هم

اگر هم بشن دوستیشون به اندازه بچه هایی نیست که فاصله سنی کمتری دارن

معمولا یه رابطه برابر ندارن و بزرگه به کوچیکه احساس ضعف میده

بزرگه مسئولیت زیادی قبول میکنه و کمال پرست و کمی خودشیفته میشه

این یه الگوی کلیه مطلق نیست

ممکنه متفاوت هم باشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مبارکت باشه بانو🌹🌹🌹 ...الهی خدا به همه مادرا سلامتی بده ..همچنین مادر شما ..انشا الله این دوران رو به سلامتی و خوشی بگذرونی 

🌺🌺🌺🌺اللهم عجل لولیک فرج🌺🌺🌺🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد
شما چرا سعی داری ته دل من رو خالی کنی عزیز ؟ بچه اول همیشه عزیزه برای مادر

خدا حفظشون کنه براتون بچه هر چندتا که باشم به همین که باشن یه اندازه مادر دوستشون داره منم دخترم چهار ساله اش هست والان باردارم..اتفاقا فاصله سنی سه و چهار سال عالی هست بین بچه ها برای برقراری ارتباط بین شون

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ممنونم عزیزم ازدعای خیرتون همچنین💚🤗

اگه دوست داشتین بیاین تاپیک اخرم مربوط ب ای وی و بارداریم و اینکه بعد دوتاسقط بعد ۹سال با ای وی اف خدااینوبهم داده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه دوست داشتین بیاین تاپیک اخرم مربوط ب ای وی و بارداریم و اینکه بعد دوتاسقط بعد ۹سال با ای وی اف خ ...

من مشکل ناباروری ندارم گلی، مشکل من چیز دیگه ای بود دودلم که بگم بهتون میترسم نگران بشید و ناراحت

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
من مشکل ناباروری ندارم گلی، مشکل من چیز دیگه ای بود دودلم که بگم بهتون میترسم نگران بشید و ناراحت

بگید بتونم کمک کنم خوشحال میشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشالله که دل هاتون بهم نزدیک بشه...بازم مادرته گلم ..من الان ۱۷ساله دلتنگ مادرم تو اوج جوانی رفت از ...

با هم در کل خوبیم مشکل خاصی بینمون نیس ولی سردوبی احساسه چون خودش از بچگی مادر نداشته ، رابطه مادر دختری رو بلد نیس انگار بیروحه

اره منم بخاطر همین میترسم امسال بچم مرد اگه سال دیگه اقدام کنم فاصله سنی بچه اولم با سومی میشه ۶ سال ...

دقیقا مثل منی منم بچه دومم مرد وگرنه فاصلشون سه و نیم سال بود دو تا خواهر خوب برا هم میشدن الان با بچه دومم فاصلشون شد شش سال وچهار ماه دومی پسره ولی بازم الحمدلله خواهر و براد. الان دارن با هم کاردستی درست میکنن🌸

با هم در کل خوبیم مشکل خاصی بینمون نیس ولی سردوبی احساسه چون خودش از بچگی مادر نداشته ، رابطه مادر د ...

انشالله خدا برات نگه داره گلم...مادر نعمت هست بخدا جاش با هیچ کس و هیچ چیز پر نمیشه...سلامتی همه مادرها 

بگید بتونم کمک کنم خوشحال میشم

من هفته 32بارداری جنینمو بدون هیچ علت خاصی ازدست دادم توی دلم ایست قلبی کرده

سزارین شدم

سه ماه ازش میگذره

روزهای خیلی خیلی سختی رو پشت سرگذاشتم

ولی از رنمت خدا ناامید نیستم

مطمئنم بعد از هرسختی شیرینی به بندش میده

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»