2777
2789
عنوان

مامانم از وقتی فهمیده دو قلو باردارم اومده خونمون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 90 پست
چرا ؟ من اتفاقا به دخترم کلی اهمیت میدم

بزار بجه دو قلو‌بیاری میفهمی چقدر میتونی اهمیت‌ بدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم دوقلو دوس دارم اما خرجش سنگین میشه نه؟

شما پولدارین؟؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش اونایی که میخان باردار بشن زمان بارداری و بدونن الان‌اون طفلک‌سه‌ساله. بدترین‌آسیب و‌ میبینه ...

از نظر روانشناسی بهترین فاصله بچه ها یک و نیم تا سه سال و نیمه

فقط اینجوریه که بچه ها با هم دوست میشن

اتفاقا سودی که اون بچه و دوستی که به دست میاره بی نظیره

فقط کمی برا مادر سخته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزدلی قربون دل محبتت همین ک دعام کنین برام ی دنیاارزش داره فداشتم

قربونت عزیزم حتمن

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

منم دوقلو دارم تا یه ماه بعد زایمانم مامانم شبانه روز اینجا بود باز بی‌خوابی داشتیم هردو ،اینکه تواناییش داری کارگر بگیری خیلی خوبه منکه تو این یه سال پوست و استخون شدم همش ضعف دارم از خستگی و بی‌خوابی خیلی زیاد سخته دوقلو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
از نظر روانشناسی بهترین فاصله بچه ها یک و نیم تا سه سال و نیمهفقط اینجوریه که بچه ها با هم دوست میشن ...

افرین

بعضیا نمیدونم ورا دوس دارم ته دل بنده خدا رو خالی کنن سرشار از پالس منفی ان

اسی توکلت به خدا باشه بهترین مار رو کردی برای دخترت همدم اوردی خدا برات نگهشون داره🥰🥰

عزیزدلی قربون دل محبتت همین ک دعام کنین برام ی دنیاارزش داره فداشتم

قربونت عزیزم حتمن شماهم لطفا برای من دعا کنید خدا بهم یه نی نی سالم بده بسلامت بیاد بغلم

الان صدای شما خوب بخدا میرسه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
از نظر روانشناسی بهترین فاصله بچه ها یک و نیم تا سه سال و نیمهفقط اینجوریه که بچه ها با هم دوست میشن ...

اره منم بخاطر همین میترسم امسال بچم مرد 

اگه سال دیگه اقدام کنم فاصله سنی بچه اولم با سومی میشه ۶ سال 

بنظرت خیلی بد میشه؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

خب بلخره کار خونه

عزیزم پولش و داری بگیر ولی کار اصلی انشاله بعد از بدنیا اومدن نی نی ها هست 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

ع مبارک باشه بسلامتی 😍 برا منم پنج تان شرایط خوبی ندارم دعا کنید سالم بدنیا بیان

۵ قلووو😍😍😍

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

عزیزم من با روانشناس کودک صحبت میکنم و نمیزارم دخترم کوچیک ترین آسیبی ببینه

حتما همین کارو‌کنید

چون بچه من نیست

صرفا به تلنگر بود

یا حق

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

قربونت عزیزم حتمن شماهم لطفا برای من دعا کنید خدا بهم یه نی نی سالم بده بسلامت بیاد بغلمالان صدای شم ...

الهی بحق مظلومیت امام حسن خداروقسم ب حرمت این روز عزیز بحرمت علی اصغر هرررررچه زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه گلم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی بحق مظلومیت امام حسن خداروقسم ب حرمت این روز عزیز بحرمت علی اصغر هرررررچه زودتر دامنتون سبز بشه ...

ممنونم عزیزم ازدعای خیرتون همچنین💚🤗