2777
2789
عنوان

مامانم از وقتی فهمیده دو قلو باردارم اومده خونمون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 90 پست

مامان من که حتی وقتی لکه بینی داشتم تو بارداری نیومد دیگه خودم با بدبختی کم و بیش کارار رو انجام میدم چند بار رفتم زایشگاه برای چکاپ تنها رفتم و‌اومدم یا با شوهرم 

دیگه فهمیدم هیچکس جز خود ادم بدردش نمیخوره....

الان هفت ماهمه حتی نمیدونه چند ماهه ام خوبم یا بدم زنده ام یا مرده ام کلا بی احساسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرا فرشتن مادرا خدای روی زمینن😍

منم تو سخترین شرایط زندگیم مامانم همجوره کنارم بود😍💚

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

و منی ک وارد ۲۱هفته شدم هییییییچ احدی خبرنداره حاملم

مادرم ک نامادری.مادرشوهرم فوت کرده خواهرو خواهرشوهرامم همه شاغلن براهمین ب کسی نگفتیم.خودمم با ای وی اف باردارشدم

اسی خدامادرتوبرات نگه داره مادر خوب نعمته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الهی♡ مادرا واقعا فرشتن، مادر منم وقتی خواهرم باردار بود خیلی کمکش می‌کرد و هواشو داشت ولی خواهرم اصلا قدر ندونست و بخاطر همین مادرم هنوزم که هنوزه خیلی ناراحته ازش...شما سعی کن همیشه قدردان مادرت باشی ازش تشکر کنی و نشون بدی که ارزش زحماتشون رو میدونی

و منی ک وارد ۲۱هفته شدم هییییییچ احدی خبرنداره حاملممادرم ک نامادری.مادرشوهرم فوت کرده خواهرو خواهرش ...

عزیزم انشالله خدا حافظتون باشه کدوم شهرید

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
عزیزم انشالله خدا حافظتون باشه کدوم شهرید

فداتشم تهرانم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فداتشم تهرانم

عزیزم اگه همشهری بودیم حتمن میومدم بهت کمک میکردم

من اهوازیم گلم

انشالا که بسلامت اینروزا رو بگذرونی

عزیزم اگه همشهری بودیم حتمن میومدم بهت کمک میکردممن اهوازیم گلمانشالا که بسلامت اینروزا رو بگذرونی

عزیزدلی قربون دل محبتت همین ک دعام کنین برام ی دنیاارزش داره فداشتم