2777
2789
عنوان

توروخداتمیزباشین

591 بازدید | 44 پست

چرا آخه یسریا انقدر بو بد میدن بخدا سوار مترو میشم حالم بهم میخوره طرف دو کیلو طلا بهش آویزون لباس شیک تنش بعد بدنش بو بدی میده یا دهنش خب لامصب مسواک بزن به خودت برس این چه وضعشه بعد میگن شوهرم بهم خیانت کرد هرروز دوش بگیرین ادکلن بزنین تمیز باشین مسواک بزنین بخدا حال آدم بهم میخوره چجوری یسریا انقدر چرکولکن

بعد مامان من میگه چرا هی خدا تومن شامپو بدن و بادی اسپلش میخری و صبح تا شب غر میزنه 

اگر این کارو نکنم خب مردم اذیت میشن

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ که باید حرفتون با طلا نوشت....بخداااااااا دره ذره حرفاتون قبول دارم هزاران بار سرم اومده تو مترو.....ماسک بزنید مثل من 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خوب میکنی عزیزم افرین بهت

خداشاهده چند روز پیش رفتم شامپو بدن و مام گرفتم انقدر غر زد گریه ام درومد 

بهش گفتم خوبه مثل فلانی ک همه ازش دور میشن به خاطر بوی بدش باشم🫤

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

ناظر انتخابات که بودم بعضیا تا جلو میزم که میومدم حالت تهوع میگرفتم یه بوی گند شدید و ازار دهنده داش ...

اخ آخ واقعا دردناک من سوار مترو تاکسی میشم بو خفم میکنه آخه مگه حمام رفتن چیه که نمیرن

آخ که باید حرفتون با طلا نوشت....بخداااااااا دره ذره حرفاتون قبول دارم هزاران بار سرم اومده تو مترو. ...

و البته جاهای عمومی دیگه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖