2777
2789
عنوان

توروخداتمیزباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 44 پست

یه روز یه خانمی از مشتری ها اومد تو پرو  باورت میشه حرف می‌زد من دو متر باهش فاصله داشتم اینقد. محیط بوی ردی گرفت که فکر کردم بچم بو داده . بعد فهمیدم بوی دهن یارو بود  بنده خدا همسرم که مجبور بود نزدیکش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت ربطی ب این چیزا نداره. چون با این حساب مردا بوگندو ترن.

ولی آره واقعا با بقیه ش موافقم.. 

شیک بودن این نیس اکسسوری و لباسای خفن بپوشی میکاپ و دماغت فلان باشه. یا عطر چن میلیونی بزنی فک کنی تمومه دیگه

تمیز باشید. تمیزی مهم ترین چیزه. ایهلناس حموم برید یا یه دوش کوتاه بگیرید هرررروز. مام، مسواک فراموش نشه، و در نهایت اسپری، بادی اسپلش یا یه عطر معمولی هم کفایت میکنه بخدا.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

خداشاهده چند روز پیش رفتم شامپو بدن و مام گرفتم انقدر غر زد گریه ام درومد بهش گفتم خوبه مثل فلانی ک ...

عزیزدل کار خودتو بکن اصلا نزار ببینن خریدن که حرف نشنوی

خیانت ربطی ب این چیزا نداره. چون با این حساب مردا بوگندو ترن.ولی آره واقعا با بقیه ش موافقم.. شیک بو ...

بخدا دیدم زن بو گند میده بعد می‌ناله شوهرم به بقیه زنا نگاه میکنه حتی بهش گفته بو بد میدی 

افرینبعضی دانش اموزام دهناشون بوی بعدی میده خیلی اذیت میشم

منم معلمم یسری بچه ها آنقدر کثیف اند بدم میاد دست بزنم بهشون لباس هاشون نمیخورن مادرا بعد خدا تومن پول مدرسه غیرانتفاعی رو میدن

آخ که باید حرفتون با طلا نوشت....بخداااااااا دره ذره حرفاتون قبول دارم هزاران بار سرم اومده تو مترو. ...

من ماسک میزنم ولی نمیشه نفس کشید آخه لامصب ها حمام برید 

خیانت ربطی ب این چیزا نداره. چون با این حساب مردا بوگندو ترن.ولی آره واقعا با بقیه ش موافقم.. شیک بو ...

مرد کثیف هم بده عزیز ولی کثیف بودن و بو بد دادن باعث خیانت هم میشه دیدم که میگم

منم معلمم یسری بچه ها آنقدر کثیف اند بدم میاد دست بزنم بهشون لباس هاشون نمیخورن مادرا بعد خدا تومن پ ...

اره حتی یه دانش اموز داشتم مادرش فرهنگی بود باباش مهندس یه بار مقنعه اش اتو کشیده نبود انگار از دهن اژدها دراورده

یکی هم خودش کثیف بود هم دهنش بوی خیلی بدی میداد بعضیاشون تنشون بو میداد ولی چاره ای حز تحمل نداشتم فقط تو جلسات اولیا اشاره میکردم