2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا داداشم

88 بازدید | 16 پست

من یه بیماری پوستی  داشتم چندسال چندبار دکتر رفتم موقت خوب شد اما چون پیگیر نشدم دوباره برگشت.

حالا مدتیه با داداشم رفتم پیش یه پزشک فعلا خیلی بهتر شده،میخوام پیگیر شم اما نمیدونم قطعی خوب میشه یا نه؟

حالا تو این مدت داداشم چند روزی یه بار به پوستم نگاه میکنه میگه خدا رو شکر خیلی بهتر شده،بهتر شده نه؟

دیگه امشب جایی مشکلی برام پیش اومده بود ناراحت هم بودم. این باز تکرار کرد،دیگه ناراحت شدم گفتم حالا منو بردی دکتر هی منت میزاری با این حرفات مث فلانی 

اینم گفت بی لیاقتی با این طرز فکری که داری😒

دیگه شورشو درآورده خجالت میکشم هی میگه

احساس بی عرضه بودن بهم میده که این همه سال پیگیر نبودی من بهت گفتم و رفتیم و داره خوب میشه پوستت.

حق با من نیست به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته گلم

عزیزم میخوای بگی بچم میدونم

اما به نظر من این رفتار بچگانه هست خب یه بار دیده بهتر شده چندباره تکرار کردنش معنی نداره وقتی هنوز خوب خوب نشده،و مشخص نیست موقته یا مقطعیه

عزیزم میخوای بگی بچم میدونماما به نظر من این رفتار بچگانه هست خب یه بار دیده بهتر شده چندباره تکرار ...

نه گلم میخواستم بگم ادم هر چی سنش بره بالاتر آروم تر میشه .برای آرامش خودش

وا بنده خدا بد کرده بهت توجه میکنه

خب این هنوز قطعی خوب نشده،

قبلا هم تا همین حد خوب شده اما پیگیر نبودم قطعی خوب نشده،دفعه قبلم خودش قول داد هرچند بار بخوای میبرمت پزشک شهر دیگه اما فقط یه بار برد.

حالام تکرار کردنش ناراحتم میکنه چون یآداوری میشه بهم که بهشون احتیاج دارم نباشن نمیتونم برم شهر دیگه پیش دکتر

نه گلم میخواستم بگم ادم هر چی سنش بره بالاتر آروم تر میشه .برای آرامش خودش

آره به نظرم برای یادآوری به خودش که آره کمک من بوده که پوستت خوب شده میگه ومیخواد انرژی مثبت به خودش بده تکرار میکنه نه حس خوب دادن به من.من که حس شرمندگی و نیازمند بودن بهم دست میده