2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 71 پست
من واقعا به این نتیجه رسیدم اصلا نباید به علائم بقیه توجه کرد چون هر کس یه علامت خاص داره فقط با تاخ ...

دوباره شد لکه بینی 🤦‍♀️حداقل کامل پریود بشم خیالم راحت بشه خبری نیست دق میده آدمو تا کامل بیاد 

آدم اینجوری بلاتکلیفه وگرنه یه چایی زعفران دم میکردم میخوریم با عسل و سیاهدونه و چایی دارچین زنجبیل 

ولی الان همش میگم نکنه خبری باشه همش بلاتکلیفم باشگاه هم میرم فعلا باید نرم آنقدر بپر بپر میکنه مربی که هرچی باشه دفع میشه همه چیم رو هواست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره شد لکه بینی 🤦‍♀️حداقل کامل پریود بشم خیالم راحت بشه خبری نیست دق میده آدمو تا کامل بیاد آدم ...

هانا جان نمیدونم منم بعدظهر ی لکه دیدم بعد دیگه خبری نشد نمیدونم واقعا چرا اینجوریه استرسه یا چی

هانا جان نمیدونم منم بعدظهر ی لکه دیدم بعد دیگه خبری نشد نمیدونم واقعا چرا اینجوریه استرسه یا چی

ببین منکه بی بی چکم مثبته ولی چون تجربه دوبار بارداری شیمیایی داشتم الان نمی‌دونم وضعیتیم چیه اگر تا آخر هفته باز نشدم شنبه میرم به آزمایش بتا میدم 

تاچند بتات رفت بالا؟وبعد افت بتا چند شد؟سونو نرفتی؟

سری اول ۱۲۵ بعد شد ۷۵ بعد هم کم کم دیگه صفر شد

سری دوم ۲۵ بود که بعد صفر شد 

ایندفعه بی بی چک مثبت شده ولی نرفتم دیگه آزمایش گفتم یا پریود میشم یا کلا نمیشم 

چرا سونو هم کرد دکتر گفت چیزی نیست 

کلا تو بارداری شیمیایی چیزی تشکیل نمیشه فقط لقاح انجام میشه ولی لانه گزینی نمیشه 

سری اول ۱۲۵ بعد شد ۷۵ بعد هم کم کم دیگه صفر شدسری دوم ۲۵ بود که بعد صفر شد ایندفعه بی بی چک مثبت شده ...

🥲من سری اول بتام۳۴۱ بود دومیش۸۰۰ سومی۱۵۴۱

بعدش دفع شد.تو سونو هم معلوم نشدش!بعد دفع اومد۲۴۳ بتام.حالم خرابه😓خونریزیم بند نمیاد الان!

من واقعا به این نتیجه رسیدم اصلا نباید به علائم بقیه توجه کرد چون هر کس یه علامت خاص داره فقط با تاخ ...

من سر بارداری اولم هیچی نمیدونستم 

اصلا بادم نمیاد سینه هام دردمیکنه یا نه 

من بتام اینهمه رفت بالا و دکتر گفت چیزی نیستش😔

الان تاپیک هاتو خوندم تو بارداری شیمیای اصلا نه ساک تشکیل میشه نه لانه گزینی میشه اصلا بقایا نداره ولی برای خونریزیت که ادامه داره حتما برو دکتر خوب انشالله دامنت زود سبز بشه برای منم دعا کن 

🥲من سری اول بتام۳۴۱ بود دومیش۸۰۰ سومی۱۵۴۱بعدش دفع شد.تو سونو هم معلوم نشدش!بعد دفع اومد۲۴۳ بتام.حال ...

بالای هزار میگن ساک حاملگی دیده میشه 

ولی یه دکتر خوب برای خونریزیت برو 

کاچی درست کن بخور هر روز کاچی بخور

بالای هزار میگن ساک حاملگی دیده میشه ولی یه دکتر خوب برای خونریزیت برو کاچی درست کن بخور هر روز کاچی ...

نمیدونم ضخامت رحمم به ۱۱رسیده بود.بعدش که خونریزیم بیشتر شد شدش۷ ضخامت رحم.

بالای هزار میگن ساک حاملگی دیده میشه ولی یه دکتر خوب برای خونریزیت برو کاچی درست کن بخور هر روز کاچی ...

آره ۱۵۴۱ آخرش که رفتم سونو فقط گفت ضخامت رحمت زیاد شده ولی دیده نمیشه.من ۱۸ روزه الان خونریزی دارم😢

بتام اومد پایین هفته پیش اینموقع۲۴۳ شده بود.فکر کنم الانم به۱۰۰ رسیده باشه