2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 71 پست
بتام اومد پایین هفته پیش اینموقع۲۴۳ شده بود.فکر کنم الانم به۱۰۰ رسیده باشه

منم هی لکه داره بیشتر میشه الان هم دارم از کمر درد میمیرم دیگه فک کنم تارفردا باز بشم 

آزمایش هم نیاز نباشه برم 

انشالله زودتر دامنمون سبز بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هی لکه داره بیشتر میشه الان هم دارم از کمر درد میمیرم دیگه فک کنم تارفردا باز بشم آزمایش هم نیاز ...

من هفته اول لک بود و درد داشتم.هفته بعدش دردم کم شد خونریزی خفیف داشتم دیگه. ۱هفته هم هست بازم خونریزی خفیف دارم.داره میشه۳ هفته

من هفته اول لک بود و درد داشتم.هفته بعدش دردم کم شد خونریزی خفیف داشتم دیگه. ۱هفته هم هست بازم خونری ...

منم اولین بار که بتام ۱۲۵ بود بخوام با لکه هام حساب کنم تقریبا ۱۰ روز لکه هام شد ده روزم پریودی و لکه های بعدش 

بعد دیگه کم کم تموم شد 

دومین بار هم ۷ روز لکه بینی اولش بعد پریود شد حدودا ۸ روز هم اون طول کشید 

الان هم دارم کم کم باز میشم از یکشنبه لکه هام شروع شده 

الان چایی نبات با دارچین و زنجبیل خوردم چون خیلی دل ‌کمرم درد می‌کرد 

عزیزم انشالله زودتر خونریزی و لکه هات تموم بشه و بعد اقدام کنی 

همسرم آزمایش داده ؟

من همسرم مشکل مورفولوژی داشت اردیبهشت آزمایش داده بود الان دوباره باید بره آزمایش دکتر گفته بود شهریور بیا روز سه پریودی سونو کنم شوهرتم جواب آزمایشش رو بیار بعد بهت بگم اقدام کن یا نه ولی کن تو این مدت اقدامم رو داشتم دو ماهش رو که بی بی چک منفی بود ولی این ماه بی بی چک مثبت شد اینم اینجوری 

حالا اگه باز بشم نمی‌دونم روز سه پریودی دکترم باشه یا نه فعلا شوهرمم آزمایشش رو نداده گفته بود ۱۷ ام 

توکل بر خدا 

انشالله عزیزم به زودی باردار بشی بارداری سالم انشالله 

مفنامیک اسید و دوفامد داده بند نیومد بعد۳ روز.مجسترول هم خواستم بخورم گفت دوزش کمه مثل دوفامده. ال د ...

من به خاطر لکه های قبل پریود دکتر سه دوره دوفامد بهم تجویز کرد 

خیلی بهتر شدم دو روز بیشتر لک نمیدیدم بعد پریود میشدم 

ولی این بار طول کشید چون دوباره لقاح انجام شده ولی لانه گزینی نشده که اینجوری هم بی بی چک مثبت شد هم لکه هام طول کشید 

من هیچ وقت الکی بی بی چکم مثبت نمیشه 

من به خاطر لکه های قبل پریود دکتر سه دوره دوفامد بهم تجویز کرد خیلی بهتر شدم دو روز بیشتر لک نمیدیدم ...

من بعد۵سال بی بی چکم مثبت شد اینم اینطوری😞

یه دختر دارم۶سالشه.شوهرم مشکلی نداره خودمم مشکلی ندارم.قبلا هم سقط نداشتم اصلا اولین بارم بود💔

من بعد۵سال بی بی چکم مثبت شد اینم اینطوری😞یه دختر دارم۶سالشه.شوهرم مشکلی نداره خودمم مشکلی ندارم.قب ...

ای جانم منم دخترم ۴ سال و نیمشه 

از آذرماه رفتیم اقدام 

همیش استرس فاصله سنیشون رو دارم 

دخترم خیلی میگه خواهر برادر میخوام 

خیلی منم تحت فشارم 

برای همدیگه دعا کنیم انشالله زودتر دامنمون سبز بشه عزیزم 

برات سوره حضرت مریم میخونم 

میخوام پشت کمرمو حنا و زرده تخم مرغ بذارم الان

ااا خوبه ؟

از کی باید این کار رو انجام بدیم؟

من خودم بعد پریودی تا ۱۴ پریودی بادکش گرم میکنم خودم رو بدنم آمادس تا الان ۳ بار بی بی مثبت شده ولی متاسفانه اسپرم کیفیت نداره 

ژل رویال میخوریم کلی قرص تقویتی 

موقع پریودی هم کاچی درست میکنم با کلی مغزی جات همش گرمی میخورم