2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

711 بازدید | 71 پست

سلام خانما من ۲۶ دوره دوتا بی بی چک مارک های مختلف هاله افتاد زیر پنج دیقه 

ولی من دوتا بارداری شیمیایی داشتم یعنی بی بی‌‌مثبت شد رفتم آزمایش بتا هم مثبت شد ولی افت بتا اتفاق افتاد و‌بعد هم پریود یعنی حدودا ۸ روز عقب انداخته بودم 

الان که بی بی چک مثبت شده همش میگم فعلا آزمایش نرم اگه بعد یک هفته پریود نشدم برم آزمایش لکه بینی هم دارم 

(سر دخترم که باردار شدم تا دوماهگی لکه بینی داشتم )

الان خیلی سردر گم هستم اینکه بازم شیمیایی هست یا واقعا باردارم 

برام دعا کنید 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کردن خیلی سخته ولی واقعا از اینهمه استرس خیلی بهتره توکل کن بخدا و صبر کن هر چی قسمت باشه و بخوا ...

انشالله 

اره واقعا به خودم میگم اگر نطفه سالم باشه و خدا بخواد میمونه ولی اگر نخواد بمونه روال طبیعیه خودش طی میشه و پریود میشم 

ولی یکم از نظر روحی برام سخته 

مخصوصا که دوبار هم این اتفاق افتاده 

به دعای شما عزیزان نیاز دارم دعا کنید مشکلم حل بشه و اگر این بار هم نشد به زودی یه بارداری سالم رو تجربه کنم 

صبر کردن خیلی سخته ولی واقعا از اینهمه استرس خیلی بهتره توکل کن بخدا و صبر کن هر چی قسمت باشه و بخوا ...

نمی‌دونم حالا برای آزمایش رفتن هم دو دلم از طرفی میگم زودتر برم آزمایش اگه بتا بالا بود برم دکتر سونو کنه اگر نیاز بود شیاف بده واسه لکه ها از طرفی میگم میرم آزمایش بتا پایین میشه میخوره تو ذوقم 

من خودم سه روز بعد موعدم بی بی منفی شد کمر درد شدید دارم الان ۶ روز میگذره ولی هنوز خبری از پری نیست ...

امروز یکم خون روشن دیدم فک کنم دارم پریود میشم و باز هم شیمیایی بوده 😞

سینه هام هم تا سه چهار روز پیش یه جوری درد می‌کرد که اصلا نمیشد دست زد الان یکم فقط حساس شده ولی حالت تهوع دارم اونم که نزدیک پریودی همیشه حالت تهوع دارم ،

شوهرم سه ماه پیش آزمایش داد مورفولوژی مشکل داشت 

حالا سه ماهه دارو میخوره 

دوباره هفته آینده باید بره آزمایش 

توکل بر خدا ببینیم چی میشه 

انشالله که خیره عزیزم ناامید نباش بازم خوب استراحت کن انشالله به زودی زود دامنت سبز میشه وبه بهترین ...

یه سوال 

اینکه حتما باید سینه درد زیاد باشه چون میگن یکی از علائم بارداری سینه درد زیاده من سینه دردم کم شده

من واقعا به این نتیجه رسیدم اصلا نباید به علائم بقیه توجه کرد چون هر کس یه علامت خاص داره فقط با تاخیر پری و آزمایش میشه مطمئن شد

من این ماه اصلا درد سینه نداشتم الانم ۵ روز از پری میگذره ولی همین الان یه لک دیدم فکر کنم داره تشریفشو میاره