2777
2789
عنوان

تشکر از آش پشت پای جاری

542 بازدید | 16 پست

یه بنده خدایی جاری من هست دو سال بزرگتره ازم و سه تا بچه داره دارن میرم کربلا دیروز اش آوردند دم در منم پیام دادم هم به جاری هم به برادرشوهرم کلی تشکر کردم و زیارت قبول نوشتم اما اصلا هیچکدوم جوابمو ندادند . منم به شوهرم گفتم نگاه کن فردا نگی که خودتو کشیدی و محل ندادیا ..... والا 

خودمم استراحت مطلق هستم کسی خبر نداره حالا جمعه حرکت دارند من نمیتونم بدرقه برم فقط شوهرم می‌ره بنظرتون زنگ بزنم جمعه بهشون یا نه 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 

یکم از دور و بی طرفانه ب موضوع نگاه کن....شاید دیدن یادشون رفته شاید بشدت سرشون شلوغه شاید بعدا جواب بدن شاید بچه ها باز کردن پیامتو اطلاع ب والدین ندادن........

صبوررباش زود بد برداشت نکن جبهه نگیر

بله جمعه هم زنگ بزن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برخوردشون نسبت بهت چجوریه‌؟

خوبه یا نه ؟

اگر خوبه و خوش اخلاقن حتما پیام رو ندیدن و چون درگیر سفرن دستشون بنده ....

اگر ن باهات مشکل دارن و اخلاقشون نسبت بهت سرده زنگ نزن بزار بفهمن کت تن کیه

نه دیگه زنگ وی بزنی وقتی اندازه جواب یع پیام برات ارزش نزاشتن

اینم حرفیه ولی میگم شاید دیروز سرشون شلوغه بوده فرصت نشده 

رابطه مون زیاد صمیمی نیست معمولی. و رو به سرد هستیم 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 

بنظرم این همه اقرار لازم نبود 

پیام دادم جاریم پیام دادم برادرشوهرم کلیییی تشکر کردم .... خواهرم ی کم وا بده این کارا یعنی چی...

خیلی میخواستی تشکر کنی ب جاریت ی زنگ میزدی جواب داد حرف میزدین و تشکر میکردی و ...

حالام قبل رفتنشون ی زنگ میزنی جواب داد ک بسم الله جواب نداد دیگه شما زنگتو زدی

مگه برخوردشون نسبت بهت چجوریه‌؟خوبه یا نه ؟اگر خوبه و خوش اخلاقن حتما پیام رو ندیدن و چون درگیر سفرن ...

خوب نیستند در کل یعنی حسادت غوغا می‌کنه بعدشم مامان من مریض شد شیمی درمانی شد اینا عیگدوم نه اومدن نه زنگ زدند اما مامان اینا مگه رفت مریض شد بیمارستان بود من رفتم عیادت و ملاقات و خونه شون رفتم برای زیارت قبول و اینا برای همین جمعه نمیخوام اصلأ زنگ بزنم. چون به مامانم ارزش قایل نشدن

بنظرم این همه اقرار لازم نبود پیام دادم جاریم پیام دادم برادرشوهرم کلیییی تشکر کردم .... خواهرم ی کم ...

نوشتم دلایل رو بالاتر 

والا یه اش پختن یه کمش برا شما آوردن دیگه اینهمه تشکر نیاز نبود

دیگه خواستم ادب کرده باشم .

هیچ وقت حرفاتونو با پیام نگید چون برا خودم خیلی پیش اومده دوستم گفته پیام دادم بهت جواب ندادی در صورتی ک اصلا پیامش برام نیومده یا ی وقتایی پیام بهم دادن پسرم نگاه کرده و بمن نگفته و رفته پایین پیاما من ندیدم تا ی مدت بعد دیدم جمعه زنگ بزن و بهشون بگو پیام دادم تشکر کردم برای آش 

نوشتم دلایل رو بالاتر

دلایلتم خوندم بازم میگم اغراق کردی خواهرم

پیام لازم نبود 

شما استراحت مطلقی شرایطتو میدونن نمیتونی بری بدرقه شوهرت میره شما ی زنگ ب جاریت میزنی جواب داد حرف میزنی جواب نداد ب سلامت 

بعدشم کسی ک احترام نگه نمیداره شمام باید مث خودش رفتار کنی یعنی چی یعنی دوری فاصله