2777
2789

دارم دیوونه میشم از دست ساس. شبا تا صبح خواب ندارم هر کاری کردم از بین نرفتن چندین مرتبه کامن زدم بخاری گذاشتم بازم نرفتن زیادتر هم شدن‌ اگه کسی این تجربه ی تلخ رو داره یا اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه. خدا واسه هیشکی نیاره... عذابهههه.... نمیدونم از کجااااا پیدا شد. درست چند ماه بعد از اسباب کشی به این خونه پیداشون شد. ای خدااا

یکی از دوستای  ما اتاق خوابش ساس افتاده بود از بس خورده بودنش کم خونی گرفته بود در حد مرگ ، اومدن سم پاشی کردن کل خونه رو تا سه روز گفته بودن نباید تو اون خونه برین از بس سمش قوی بود بعدش خدا رو شکر نابود شده بودن ، فکر نکنم با کامن و اینا نابود شن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم خيلى عذاب هست مى دونم.

اگر در گير يك اتاقى ، تمام وسايل اتاق رو جمع كن مثل ميز و تخت خواب و هرچيز ديگه و بگذار تو آفتاب تو محيط باز دست كم دو تا سه روز

تمام لباس و ملحفه و هر چيز پارچه اى رو بنداز تو ماشين با آب ٩٠ درجه بشور

اتاق رو خالى كن. همه جاش رو وأرسى كن ببين منبعش كجاست، درزهاى ديوانها رو بگير ترجيحا رنگ مجدد، قالى و فرش و موكت كامل جاروبرقى و يا حتى تعويض. 

لاى تخت و كمد رو نگاه كن اگر هستند و تخم دارن همه رو عوض كن. 

تمام اتاق رو بايد سم پاشى مخصوص كنى از مراكزى كه سم مخصوص دارن كمك بخواه مثل جاهايي كه سم كشاورزي مى فروشند يا مراكز كنترل حشرات خانگى.

ان شاء ا... به حق امام حسين دعا مى كنم زود از شر اين موجود راحت شيد و به آرامش برسيد.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

ساس خیلی حشره بدیه خونه خواهر من هم امده بود شب ها میگن ساعت 3 نصفه شب مثل دراکولا میاد خون ادمو میخوره اگه ساس دیدین به نظرم تا زیاد نشده باید سمپاشی کرد من شماره این شرکت که امده بود خونه خواهرمو سمپاشی کنه برات گرفتم زنگ بزن با خانم پارسای صحبت کن راهنمایت میکنه 02188330133

به اسم نگین دشت تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی