2777
2789

این مدت وحشتناک ترین حال ممکن رو داشتم خیلی خیلی بد 

واقعا با این رتبه ام تر زده شد ب حالم ۲۵ هزار اخه 

واقعا شدکه شدم ب همه‌گقته بودم امسال قبولم ولی رتبه ها اومد من واقعاااا مردم در لحظه 

گفتم بهتون خبر بدم 🥲💔🩵

مخصوصا دوست گلم @نیمارجونیور‍ 

من تون کاربریم تعلیق نمیتونم حرفی بزنم 

گفتم اگ کسی ب یادم نگران نباشه ی کم امید گرفتم 

هعی هنوز خدا هست 😭🩵💔 تو تاریک ترین و بدترین لحظه های زندگی 

اخه فک کنین میشی ۱۶ هطار یا ۱۷ هزار یهو رتبه ات بیاد ۲۵ هزار 

بعد تا قبل این همه‌میگفتن به به تبریک پیراپزشکی اوردی بعد از هر مشاور کنکوری بپرسی بگ هیچی نمیشی 

ینی با این خبر جدید ک تراز سیوی های ۴۰۲ سه رشته تام نمیتونن تنتخاب کنن و همترازی بچه ها میشه امید داشته باشم 🥲🥲🥲؟؟؟

دو روز تمام مث چی گریه کردم قدار نبود بیام سایت ولی خوشحال شدم گفتم شادیم باهاتون تقسیم کنم 🥲💔

ینی واقعا میشه اخه رتبه ام ۲۵ هزار هنوزم امید ندارم

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا امسال قبول شی خبرشو بده من بخاطر تو میام سایت ببینم چیشد مراقب خودتم باش 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عزیزم شما بعد ده سال قبول شدیکمالگرایی چرا می‌کنی هرچی قبول شدی خدا کمکت کنه

حالا گند نزن باز ب اعصابمون نمیدونم چرا ی عده اینجا میخوان فقط منو بی ارزش کنن عاره شدم عرضه داشتم برای هدفم تلاش کردم پاش وایستادم تا حد مرگ تا حد نابودی و ناامیدی کامل تا حد اینک رتبه ام ب بدترین شکل دادن

....
نگران نباش،رتبه ها برا همه بد بوده. یه جا خوندم رتبه 100 هزار امسال برابره با رتبه 70 هزار پارسال. ا ...

ینی میسه آبجی چون ک اخه دیگ همترازی میشه و قانون جدید اومده نمیتونن انتخاب رشته کنن 

اگ رشته های پیرا ها بخوان انتخاب رشته کنن قبولی قبلیشون لغو میشه کلا 

....
من در بدترین حالت خودمو گذاشته بودم دوازده هزار شدم بیس هزار 😔

فک کردی من داعون نشدم له نشدم چند بار سرمو کوبیدم تو دیوار چند بار خون گریه کردم چند باار خواستم خودمو تموم کنم ولی ی امید کوچیک ته دلم بود تا آخرین لحظه صبر کنم 

اما هنوزم مطمئن نیستم بنظرت میشه اخه همه خوشحالن نمیدونم

....
حالا گند نزن باز ب اعصابمون نمیدونم چرا ی عده اینجا میخوان فقط منو بی ارزش کنن عاره شدم عرضه داشتم ب ...

باشه هرجور راحتی

فقط کم انرژی منفی بفرست ممنونت میشم

من حرفی نزدم

فقط گفتم به هرچی که اوردی قانع باش 

تقصیر منه که ۴ سال نگران حال تو بودم و مدام استرس داشتم